Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Τι κοινό έχουν, η... Cheuvreux και η BlackRock;

tags :
Τι κοινό έχουν, η... Cheuvreux και η BlackRock;
Η ΑΠΟΨΗ - Εκτίμηση:

Τι κοινό έχουν, η... Cheuvreux και η BlackRock; Με αναλύσεις τους, δύο μεγάλοι ξένοι οίκοι, η Kepler Cheuvreux και η BlackRock, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο κλάδος της ενέργειας, αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και ελκυστικούς και γι’ αυτό το λόγο συνιστάται και από τους δύο χρηματοοικονομικούς οίκους.


Ειδικότερα, η Cheuvreux θεωρεί downgrade τους τομείς των ασφαλειών, των τραπεζών και των ΜΜΕ και τους εντάσσει στην κατηγορία neutral, ενώ για τις εταιρείες του τομέα της ενέργειας, προτείνει buy με σύσταση overweight.

Αντιστοίχως, η BlackRock, για τη στρατηγική του επόμενου εξαμήνου, προτείνει buy για ενέργεια και κυκλικές μετοχές, μαζί με την μεγάλη κεφαλαιοποίηση, ειδικά για την Ευρώπη.


Σημειώστε, πάντως την δήλωση του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν, την οποία στήριξε και ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, ότι η παρούσα συγκυρία, αποτελεί ευκαιρία, για να γράψουν ιστορία η χώρα του, από τη μία πλευρά και η Ευρώπη με τις ΗΠΑ από την άλλη!!!

Αν αποκατασταθεί η ροή πετρελαίου από το Ιράν, αντιλαμβάνεστε ότι κυρίως τα ΕΛΠΕ, αλλά και η Μότορ Όιλ, θα έχουν πολύ μεγάλα οφέλη...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης