Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Συνεχίζεται η γνωστή ιστορία ενώ οι δηλώσεις προκαλούν την νοημοσύνη μας για πολλοστή φορά!

tags :
ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Συνεχίζεται η γνωστή ιστορία ενώ οι δηλώσεις προκαλούν την νοημοσύνη μας για πολλοστή φορά!
ΙΝΤΡΑΛΟΤ - εν τάχει  από το δελτίο τύπου και εν αναμονή της δημοσίευσης...

Ζημιές 13,7 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο.. Ο Καθαρός Δανεισμός διαμορφώθηκε στα €516,8 εκατ., σημειώνοντας αύξηση €21,9 εκατ. σε σχέση με τον Καθαρό Δανεισμό κατά την 31 Δεκεμβρίου 2016. Οι Ταμειακές Ροές από Λειτουργικές Δραστηριότητες διαμορφώθηκαν στα €77,2 εκατ.


ΣΗΜΕΡΑ θα δημοσιευτεί η λογιστική κατάσταση οπότε και θα επανέλθουμε… Αλλά εν ολίγοις, η ΤΡΑΓΩΔΙΑ συνεχίζεται και οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ για πολλοστή φορά…

Το τι γίνεται στο ταμπλό ή τι θα γίνει δεν είναι δική μας αρμοδιότητα ή αντικείμενον… ερεύνης.

Για να φέρεις όμως μία εταιρεία σαν την δική της και με τέτοιο αντικείμενο σε αυτό τα μαύρο χάλι, θα πρέπει να είσαι είτε μεγάλος μάγκας είτε μεγάλος κύριος… Οι (επ)εξηγήσεις αργότερα..

ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ ΞΑΝΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ: 

«Τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου για το 2017 καταδεικνύουν ότι η χρονιά αυτή θα αποτελέσει σημείο καμπής για τις οικονομικές επιδόσεις της INTRALOT.

  • Το συνεχιζόμενο διψήφιο ποσοστό αύξησης του κύκλου εργασιών και η βελτίωση της κερδοφορίας συνδέονται άμεσα με τις μεταρρυθμίσεις που θέσαμε σε εφαρμογή το περασμένο έτος και ειδικότερα την στρατηγική ανάπτυξης συμμαχιών στην πολιτική εξαγορών και συγχωνεύσεων. Ισχυρές τοπικές συμμαχίες προσφέρουν εμπλουτισμό και διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων, γνώση της τοπικής αγοράς και μια asset-light δομή επιπλέον των οικονομιών κλίμακας και νέων πηγών εσόδων και λοιπά και λοιπά...
ΕΛΑ ΘΕΕ και Κύριε... που λένε και στα χωριά μας και όχι μόνον...

Βασ. Παπαθεοδώρου

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης