Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

FF GROUP: Ανακοινώνει αύριο, τι εκτιμούν οι αναλυτές και οι τιμές στόχου που δίνουν

tags :
FF GROUP: Ανακοινώνει αύριο, τι εκτιμούν οι αναλυτές και οι τιμές στόχου που δίνουν
!ΦΦΓΚΡΠ: Καθαρά κέρδη ύψους 61 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 13% σε ετήσια βάση, θα εμφανίσει η Folli Follie το β’ τρίμηνο, όπως προβλέπει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση “neutral” και τιμή – στόχο στα 22,4000 ευρώ.

  • Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα έσοδα της εταιρείας θα αυξηθούν κατά 11% στο ίδιο διάστημα, στα 399 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να κυμαίνονται στα 92 εκατ. ευρώ, με αύξηση 18%. Στο εξάμηνο, τα καθαρά κέρδη εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 115 εκατ. ευρώ, με άνοδο 18% σε ετήσια βάση, με τα έσοδα να διαμορφώνονται στα 717 εκατ. ευρώ, αυξημένα 10%. Η Folli Follie ανακοινώνει αποτελέσματα β’ τριμήνου ΑΥΡΙΟ 14 Σεπτεμβρίου, μετά το κλείσιμο της Αγοράς.
!ΦΦΓΚΡΠ: Αύξηση των πωλήσεων και των καθαρών κερδών θα εμφανίσει η Folli Follie το δεύτερο τρίμηνο, σύμφωνα με προβλέψεις της Πειραιώς Χρηματιστηριακής, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τη σύσταση “ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ” και την τιμή-στόχο των 24,0000 ευρώ.

  • Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι αναμένεται καλό τρίμηνο, λόγω της δυναμικής στις δραστηριότητες της Ασίας, παρά το αδύναμο εγχώριο περιβάλλον.
  • Η ΦΦ θα εμφανίσει πωλήσεις 394 εκατ. ευρώ με ετήσια άνοδο 9,8%, με τα EBITDA 8,2% στα 84,3 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 56,9 εκατ. από 54,2 εκατ.
  • ΥΠΟΜΟΝΗ… μια μέρα απόμεινε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης