Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

TA παρεπόμενα της χθεσινής παράστασης του Χ.Α.

tags :
TA παρεπόμενα της χθεσινής παράστασης του Χ.Α.
Χ.Α. - ΤΑΜΠΛΟ: Σε νέα ιστορικά χαμηλά (!) κινείται ο τίτλος της Τρ. Αττικής,αλλά και αυτός της Eurobank(!!)...

ΞΥΛΚ: Εφέτος και σε σύνολο (17) συνεδριάσεν δεν άνοιξε στις (5) εξ αυτών ενώ μέιον έγραψε μόλις μία φορά. Και από το 0,1020 στο 0,1490 σήμερα. Στα 5,75 εκατ. η κφση, μακρυά από τα 20 εκατ. της καθαρής θέσης. Με 28 εκατ. δανεισμό.

ΥΓΕΙΑ: Προερχόταν από πέντε σερί μείον και προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ''έκατσε στη κέντα'' που λένε καιτελικά έκλεισε με αρνητικό πρόσημο και πολύ κοντά στο χαμηλό ημέρας.

ΥΓΕΙΑ(Ι): Με απώλειες 2,86% στην τιμή του 0,3740 ευρώ και με συναλλαγές 165.400 τμχ εκ των οποίων τα μισά και πλέον δόθηκαν με θετικό πρόσημο και μέχρι το +2,6%.

ΛΑΜΔΑ: Με επιθετικές διαθέσεις και λόγω... Ελληνικού ξεκίνησαν την συνεδρίαση οι αγοραστές της με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα ο τίτλος να "δει" το υψηλό ημέρας των 5,65 ευρώ (+8,65%). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η μετοχή απλά έκλεισε με θετικό πρόσημο.

FRIGOGLASS: Η εταιρεία ανακοίνωσε χθες ότι πρόκειται να διακόψει την παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιό της στο Spartanburg, της Νότιας Καρολίνας.

Η κίνηση αυτή είναι σύμφωνη με την απόφαση αλλαγής του μοντέλου λειτουργίας στην Αμερική, το οποίο εστιάζει στις εμπορικές δραστηριότητες των πωλήσεων και της προώθησης προϊόντων, της διανομής και του service.

Η παραγωγή αναμένεται να σταματήσει στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2014. ( Οικονομικά μεγέθη πάντως δεν δόθηκαν.). Η μετοχή υποχώρησε κατά 4,88% στα 4,6800 ευρώ που την αποτιμούν σε 237 εκατ. ευρώ χωρίς να την ''αδικούν''. 

ΦΡΙΓΟ: Με μόλις 2 θετικά στα τελευταία (10) πρόσημα και από τα 5,6000 ευρώ περίπου 16% χαμηλότερα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης