Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Σκέτο τρελοκομείο, απίστευτες εικόνες και καταστάσεις...

tags :
Σκέτο τρελοκομείο, απίστευτες εικόνες και καταστάσεις...
ΜΑΙΛΛΗΣ : ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ από τα 49 εκατ. ''ενισχύθηκαν'' στα 65,9 εκατ. ευρώ.  Οι Ζημίες από 13,3 εκατ. αυξήθηκαν σε 16 εκατ. ευρώ.  Κι αυτά στο 9μηνο...

Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ από 246 ενισχύθηκε στα 236 εκατ. ευρώ... Και οι αμοιβές στα μέλη του δ.σ και στους Top εκτελεστικούς μόλις... 3 εκατ. ευρώ(!!!!).


Και αποτιμά η αγορά την εταιρεία του στα 29 εκατ. ευρώ, την στιγμή που εμφανίζει αρνητική καθαρή θέση σχεδόν 62 εκατ. ευρώ(!!!)... Και κανείς δεν διερωτάται...

Με τους αρμόδιους να ποιούν την νήσσαν... μη τυχόν και κακοκαρδίσουν τις δανείστριες... Στο +8,4% παρακαλώ χθες...


ΚΑΙ ενώ παρατηρούμε τα προαναφερθέντα (που δεν είναι και τα μοναδικά του είδους τους...) την ίδια στιγμή εταιρείες πραγματικά διαμάντια παραπαίουν στο ταμπλό.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της Ελβάλ η μετοχή της οποίας εμφανίζει μόλις τρεις (3) θετικές παρουσίες στις τελευταίες (17!!), με αποτέλεσμα από την ούτως ή άλλως απαξιωτική τιμή των 2,0600 ευρώ να βρεθεί τώρα στην... αχαρακτήριστη των 1,7400 ευρώ.

ΕΛΒΑΛ: Με 67, 5 εκατ. ebitda kai κάθονται και κυττάνε τα κέρδη των... 2 εκατ. ευρώ. Που χωρίς τον αναβαλλόμενο φόρο θα έφθαναν τα 15 εκατ. Αλλά με τις πραγματικές αξίες του Χ.Α. ελάχιστοι ασχολούνται...

ΕΛΒΑ:Ίδια κεφάλαια 555 εκατ. και δείκτης δανειακής μόχλευσης στο 0,38. Στα 43,2 εκατ. ανήλθαν οι θετικές ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες.

Η λογιστική αξία μετοχής στα 4,4700  με τιμή στο ταμπλό 1,7400 ευρώ και η σχέση P/BV στο 0,40. Χρηματιστηριακή και λογιστική αξία τις χωρίζει μία απόσταση 160%... Στο -22,7% από την τιμή της πέρυσι ίδια ημερομηνία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης