Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ... φυσιν πονηραν μεταβαλειν ου ραδιον!!

tags :
ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ... φυσιν πονηραν μεταβαλειν ου ραδιον!!
ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Επιτέλους... ομίλησε(!), με αφορμή όμως σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κφ. ύστερα από δημοσίευμα που την αφορούσε. Ιδού λοιπόν η απάντηση... Σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας της 25/2/2014 και στο πλαίσιο της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, η Διοίκηση του Ομίλου «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ» επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, δεν υπήρξε ούτε υπάρχει απόφαση της Διοίκησης του Ομίλου για πώληση του συγκροτήματος ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ.

Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω, η Διοίκηση του Ομίλου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την αξιοποίηση της περιουσίας και την διασφάλιση του συμφέροντος των εταιρειών του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΟ - ΕΡΩΤΗΜΑ στήλης: Για το δικό της επενδυτικό κοινό, δηλ. τους μικροεπενδυτές μετόχους της έχει η διοίκηση κάτι να τους πει; Φερ΄ειπείν πως είναι δυνατόν η φθηνότερη μετοχή του Χ.Α. βάσει πραγματικής αξίας να αποτιμάται στο εξευτελιστικό νούμερο των... 60 εκατ. ευρώ;

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον...


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης