Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Πλούσια σε.. περιεχόμενο η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας

tags :
Πλούσια σε.. περιεχόμενο η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας
Χ.Α. - Ταμπλό: Οριακές οι απώλειες αλλά ο τραπεζικός δείκτης έγραψε στο καντράν την τέταρτη συνεχόμενη πτωτική εμφάνιση. Εντυπωσιακή άνοδος για την μτχ της ΕΤΕ και σε νέο ιστορικό χαμηλό βρέθηκε η μετοχή της "νέας" Coca Cola.

COCA COLA HBC: Επιδείνωσε σημαντικότατα την τεχνική της εικόνα η "νέα" ΕΕΕ, καθώς ο τίτλος υποχώρησε χαμηλότερα από την τεχνική στήριξη των 18,24 ευρώ, αλλά και από το ψυχολογικό όριο των 18,00 ευρώ, κλείνοντας σε νέο ιστορικό χαμηλό (!)

ΕΕΕ: Αν συνεχίσει να κινείται "νότια" η επόμενη στήριξη εντοπίζεται στα 17,14 ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Τέταρτη συνεχόμενη πτωτική συνεδρίαση συμπλήρωσε ο Τραπεζικός δείκτης, παρά την δυναμική κίνηση της ΕΤΕ   (+5,78%) η οποία κινήθηκε στο συν σχεδόν καθόλη την διάρκεια της παράστασης.

ΚΙ αυτό γιατί από τα 3,1 εκατ. τεμάχια (αξία συναλλαγών 11.17 εκατ. ευρώ) μόλις τα 43.000 τμχ δόθηκαν στο μείον κι αυτά μέχρι το -0,58%...

Το υψηλό ημέρας των 3,74 ευρώ (+8,09%) και σε απόλυτα βραχυχρόνιο διάγραμμα, ο τίτλος έδωσε αγοραστικό σήμα και δεν αποκλείεται να δώσει την "μάχη" του με την ισχυρή ζώνη των 3,80 - 3,95 ευρώ.

Έντονα ανοδικά κινήθηκαν οι μετοχές των Αττικής, Eurobank, Κεπένου, Κορδέλλου, Νηρέας, Μουζάκης.

Ενώ απογοητευτική παραμένει η εικόνα αρκετών δεκάδων μετοχών (Space, Μόντα, ΑΛΚΟ, Κέκροπας, ΕΛΒΕ, Μοχλός, Τζιρακιάν, κλπ).

Παράλληλα ξεχώρησε ιδιαίτερα η μετοχή της Κρι - Κρι, η οποία ενισχύθηκε κατά 7,2%, μετά την ανακοίνωση ότι θα επενδύσει σε νέα μονάδα γιαουρτιού στις Σέρρες περί τα 20 εκατ. ευρώ.

Τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσε ο κλάδος των Τροφίμων - Ποτών (-2,36%) ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο ο κλάδος των Οικιακών Αγαθών (+2,73%).

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης παρουσίασε πτώση 0,71% ενώ  ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,83%.

Συνεχίζεται, στο μεταξύ η εικόνα να μην κάνουν πράξη αρκετές δεκάδες μετοχές, μεταξύ αυτών οι ΒΙΣ, Λούλη, ΑΒΕ, ΓΕΒΚΑ, Ελινόιλ, Τηλετύπος, Μεβακο, FG Europe, ενώ αρκετές δεκάδες είδαν τις δικές τους συναλλαγές να μην ξεπερνούν τα 300 τεμάχια.

Ανάμεσά τους οι τίτλοι των Κουάλ (7), Κυριακούλης (1), Γαλαξίδι (1), Δομική (21), Byte (30), Γενική (2) κλπ.


Νέα υψηλά 66 μηνών για τον Μυτιληναίο με την επόμενη τεχνική αντίσταση στα 7,22 ευρώ και νέα υψηλά 67 μηνών για την μετοχή της Folli Follie Group, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική τεχνική αντίσταση.

Χαμηλότερα του 25αρη σημαντική η κινητικότητα σε Eurobank και Αττικής, όπως και σε Ικτίνο, Νηρέα, Κρι Κρι.


ΑΡΑΙΓ: Νέο υψηλό 79 μηνών αν και υποχώρησε σημαντικά από το ενδοσυνεδριακό υψηλό των 8,10 ευρώ, συνεχίζει η ομόσταβλη ΟΤΟΕΛ που βρίσκεται μία ανάσα από τα 10,00 ευρώ...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης