Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Χ.Α.: ''ΛΑΔΩΝΕΙ'' η μηχανή του όλα τα γρανάζια της!!

tags :
Χ.Α.: ''ΛΑΔΩΝΕΙ'' η μηχανή του όλα τα γρανάζια της!!
Ο τίτλος με λίγες λέξεις αντικαθιστά ένα κείμενο που για να σας το αναπτύξω θα χρειαζόταν ... ''πολύ χαρτί και μελάνι''.

Νέα υψηλά για τον γ.δ., οι τράπεζες δείχνουν πολύ σταθερές, νέο ιστορικό υψηλό για την ΜΠΕΛΑ , δυναμική επάνοδος για τα warrants των ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ., αποθεωτική κίνηση για το ΕΤΕΤΠ, την ΤΕΝΕΡΓ, τα ΕΧΑΕ, δύο βήματα από τα 20,00 ευρώ ο ΟΛΠ...


ΟΙ συναλλαγές και πάλι πάνω από τα 120 εκατ. ευρώ, με το 45% να απορροφάται από 3 μόλις μτχ (ΕΤΕ, ΠΕΙΡ, ΟΠΑΠ) και το 25% από άλλες (5) μτχ (ΟΤΕ, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑΤΠ, ΔΕΗ και ΜΠΕΛΑ).

FTSE25: Κάλυψε το 85% του τζίρου, με πρωταγωνίστρια την ΕΤΕ (+8,74% και πρώτη στο τζίρο στα 18,64 εκατ. ευρώ). Η ΕΘΝΙΚΗ πέρασε στη 1η θέση των ΚΦΣΕΩΝ και στα 9,5 δισ., με την ΠΕΙΡ να ακολουθεί στα 9,3 δισ. ευρώ.


Μόνο μια μτχ του έκλεισε στο μείον (0,77%) αλλά όταν αυτή είναι η ΦΦΓΚΡΠ τι να σχολιάσεις.... ΜΟΗ, ΕΥΠΡΟ και Ελλάκτωρ χωρίς μεταβολή, νέα υψηλά πολλών χρόνων για τα ΕΧΑΕ και όχι μόνον (αλλά ας μην χάνουμε τις ώρες μας με τις στατιστικολογίες, φρέσκα κουλούρια μοιράζει ο κουλουράς...)

MID CAP20: Μόλις 3 εκατ. ευρώ ο δικός του τζίρος, τι να λέμε τώρα...Και από τα 3 εκατ. το 0,8 εκατ. το έκανε η ΕΥΡΩΒ , το 0,7 εκατ. ο ΦΡΛΚ και το 0,35 εκατ. η ΑΤΤΙΚΗΣ. Δηλαδή οι υπόλοιπες (17) έκαναν τζίρο 1,2 εκατ. ευρώ(!!) ακριβώς. Και μιλάμε τώρα για ΟΛΘ - ΕΛΒΑΛ - ΕΥΑΘ - ΠΛΑΙΣΙΟ - ΣΑΡΑΝΤΗΣ - ΣΙΔΕΝΟΡ - ΙΝΤΚΑ - ΟΤΟΕΛ - ΑΒΑΞ - ΥΓΕΙΑ - ΠΛΑΘ κοκ).


ΑΠΟ μόνη της η μτχ της ΜΠΕΛΑ έκανε 2πλάσιο τζίρο από όλο τον MID CAP(!)... Kαι τα σχόλια περιττά...

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ: Άξιες αναφοράς αυτές των Μοχλός (22,8% και +13,3% στο κλείσιμο) - ΑΤΤΙΚΑ ( 11,8% και από -8,8% στο +2,35% στο κλ.) - ΝΗΡΕΑΣ (10,6% και τελικά στο +7,31%).



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Πολλά τα τμχ που άλλαξαν χέρια στην Unibios (110.500 τμχ και στο +3,5%), κινητικότητα επιτέλους στην πολύ ποιοτική και φθηνή ΕΛΤΟΝ, πλησιάζει τα 2,0000 ευρώ το ΚΡΙ ΚΡΙ, εξαιρετική η ΒΙΟΧΑΛΚΟ, το 10άρι το καλό για την ΦΡΙΓΟ, τι να πουμε για τα ΕΧΑΕ... εκτός του ότι τα βλέπαμε στα 10 και έφθασαν τώρα στα 9,40 ευρώ, πολύ πιο γρήγορα απότι τα περιμέναμε.



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: ΕΤΕΤΠ, ΕΤΕ - ΝΗΡΕΑΣ - ΑΛΦΑΤΠ, ΠΕΙΡΤΠ, ΒΙΟ - ΦΡΙΓΟ - ΟΛΠ - ΕΧΑΕ - ΤΕΝΕΡΓ - ΒΙΟΣΚ και ΜΛΣ.



''ΝΟΥΛΕΣ":  ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ - ΕΛΓΕΚΑ - ΚΡΕΚΑ - ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ - ΜΟΥΖΑΚΗΣ - ΕΒΖ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης