Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

''Χαρακιές'': Ξεχωριστές επισημάνσεις...

tags :
''Χαρακιές'': Ξεχωριστές επισημάνσεις...
''XAΡΑΚΙΕΣ": Προβληματίζει η πλαγιοκαθοδική κίνηση του warrant της ΕΤΕ έστω και αν χθες κάλυψε τις νέες μεγάλες απώλειες που ενδοσυνεδριακά κατέγραφε.

Οι επικείμενες εξελίξεις και οι πιθανολογούμενοι όροι για την ΑΜΚ της ΕΤΕ ΒΑΝΚ καθιστούν ευάλωτες κάθε μορφής θετικές εκτιμήσεις τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα...


ΟΛΠ: Σημαντική κινητικότητα στον τίτλο λόγω του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε στο Λονδίνο, για την ιδιωτικοποίηση του 67%  με τις επόμενες τεχνικές στηρίξεις να εντοπίζονται στα 19,21 και 20,00 ευρώ.

ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΦΡΙΓΟ και ΣΩΛΚ, καθώς αποχωρούν από τον 25άρης, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι οι υποχρεωτικές ρευστοποιήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αν συνεχίσουν να κινούνται πλαγιοκαθοδικά, οι επόμενες στηρίξεις εντοπίζονται στα 1,75 και 1,50 ευρώ, για την ΣΩΛΚ και στα 4,00 και 3,74 ευρώ για την ΦΡΙΓΟ.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ακριβώς αντίθετη κίνηση για την δική της μετοχή που στις 2 Ιουνίου εισέρχεται στον FTSE25. Κινήθηκε μόνιμα θετικά, δεν έχει σημαντική παρουσία εγχώριων θεσμικών επενδυτών και αν το "αγοραστικό ενδιαφέρον" συνεχιστεί, οι επόμενες τεχνικές αντιστάσεις οριοθετούνται στα 4,60, 4,80 και 5,00 ευρώ.

Γενικός δείκτης: Έχει κύρια στήριξη στις 1180 μονάδες, ενώ μία "υπερβολή", λόγω τάσης, μπορεί να βάλει σε δοκιμασία μέχρι και την ζώνη των 1157 - 1150 μονάδων.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης