Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Coca Cola Hellenic: Νέα χαμηλά και υποβαθμίσεις...

tags :
Coca Cola Hellenic: Νέα χαμηλά και υποβαθμίσεις...
COCA COLA Hellenic: Απογοητευτικά χαρακτηρίζουν οι ξένοι οίκοι τα του πρώτου τριμήνου της Coca Cola HBC, δίνοντας έμφαση στον χαμηλό όγκο πωλήσεων.

Η Citi προχωρά σε μείωση της τιμής-στόχου για την ΕΕΕ στα 18,90 ευρώ ανά μετοχή από 20,74 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας ωστόσο αμετάβλητη τη σύσταση "ΟΥΔΕΤΕΡΗ".


COCA COLA Hellenic: Σε μείωση της τιμής-στόχου σε 18,90 ευρώ από 21,96 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η HSBC, διατηρώντας την ΟΥΔΕΤΕΡΗ σύσταση και τονίζοντας πως το outlook για το σύνολο της χρήσης παραμένει δύσκολο.

ΕΕΕ: Από την πλευρά της, η Credit Suisse μειώνει την εκτίμηση της κατά 1% για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης και κατά 5% για την επόμενη, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Coca Cola για το α' τρίμηνο, διατηρώντας ωστόσο αμετάβλητες την τιμή στόχο και την αξιολόγηση της μετοχής της εταιρείας.

Η Societe Generale μειώνει την τιμή-στόχο σε 15,60 ευρώ από 16,40 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας αμετάβλητη την σύσταση "ΠΩΛΗΣΗ", ενώ παράλληλα προχωρά σε υποβάθμιση της πρόβλεψης τις πωλήσεις κατά 3% και για τα EBIT κατά 5%.

ΕΕΕ: Παρά το νέο ιστορικό της χαμηλό δεν εμπνέει ακόμα και τώρα στα 16,60 ευρώ...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης