Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Χ.A. – 9μηνα: Θετικοί και αρνητικοί Πρωταγωνιστές...

tags :
Χ.A. – 9μηνα: Θετικοί και αρνητικοί Πρωταγωνιστές...
Ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις εισηγμένων εταιριών όπου υπήρχε το στοιχείο της έκπληξης στα αποτελέσματα. Δυνατούς ισολογισμούς και καλή επίδοση στην τελική γραμμή είχαν Μυτιληναίος, Aegean, ΟΠΑΠ, Jumbo και FFGroup.

Συνέχισαν με καλό τρίτο τρίμηνο την χρονιά από την μεγάλη κεφαλαιοποίηση οι Grivalia Properties, Ελληνικά Χρηματιστήρια, ΜΕΤΚΑ, Καρέλιας ενώ από το χώρο της μεσαίας κεφαλαιοποίησης πολύ καλή εικόνα είχαν οι ΟΛΠ, Autohellas, Πλαίσιο και Σαράντης

Από τις μικρές εταιρίες δυνατό τρίτο τρίμηνο είχαν οι Centric, MLS Πληροφορική, Byte, Πλαστικά Κρήτης, Mevaco, As Company, Creta Farm, Καραμολέγκος, Πετρόπουλος, Καράτζης, Kleeman, Flexopack, Δαίος Πλαστικά, Κυλ. Λούλη, Ευρωπαική Πίστη, Mermeren Combinat, Ελτρακ, Κανάκης και Paperpack.

Στις βελτιώσεις θα πρέπει να συνεκτιμηθεί η προσπάθεια σταθεροποίησης ή μείωσης ζημιών που έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιηθεί. Σε αυτή την λογική έχουν κινηθεί τα αποτελέσματα του Τιτάνα, της ΓΕΚΤΕΡΝΑ της Μοτορ οιλ και των Ελληνικών Πετρελαίων.

Στον αντίποδα αρνητικά μεγέθη ή κατώτερα των προσδοκιών ανακοινώθηκαν από Ιντραλοτ, Άνεμος, Frigoglass, ΕΥΔΑΠ και Τέρνα Ενεργειακή.

Μάνος Χατζηδάκης – ΒΕΤΑ ΑΧΕΠΕΥ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης