Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Altec:... Υπεράνω... όλων!

tags :
Altec:... Υπεράνω... όλων!
ALTEC: Μας αρέσει που μας βγάζει και ανακοινώσεις για τις ενέργειές της προκειμένου να αρθεί η επιτήρησή της. Και κάθε φορά απλά κάνει… copy paste την προηγούμενη!!

Μία εταιρεία που κάθε τρίμηνο αυξάνονται τα αρνητικά ίδια κεφάλαιά της τα οποία στις 30.9.2014 ξεπέρασαν τα 77 εκατ. ευρώ. Με τον δανεισμό της στα 70 εκατ. ευρώ.


ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν θα έπρεπε να διαπραγματεύεται καν στο ταμπλό (δεν είναι πάντως και η μοναδική…), αλλά ας όψονται οι… πιστώτριες.

Που ακούσθηκε να έχουν παρουσία σε μία χρηματιστηριακή αγορά εταιρείες και όμιλοι με τέτοια αρνητικότατα ίδια κεφάλαια… Φτιάξε πρώτα – έστω υποτυπωδώς -τα του οίκου σου και μετά σε επαναφέρουν στο ταμπλό…

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εισηγμένης, το συσσωρευμένο ποσό που απαιτείται να αποπληρωθεί σε διάστημα μικρότερο των 12 μηνών προς τις τράπεζες ανέρχεται σε 25 εκατ. περίπου.

Επίσης, «δεδοµένης της στενότητας κεφαλαίου κίνησης και του ύψους των ληξιπρόθεσμων δόσεων δανείων, ο όμιλος εκτιμά πως δεν θα είναι σε θέση να καλύψει τις συμβατικές του υποχρεώσεις που απορρέουν από τα ομολογιακά δάνεια για το 2015.



ΓΙΑ να διαβάσουμε τώρα και την ανακοίνωση, ίδια ακριβώς με τις προηγηθείσες…

Οι ενέργειες, στις οποίες έχει μέχρι στιγμής προβεί η εταιρεία, στην κατεύθυνση της άρσης της Επιτήρησης και της υλοποίησης του προγράμματος οικονομικής αναδιάρθρωσης, είναι οι εξής:

– Δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας της

– Εκμετάλλευση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της

– Απεμπλοκή από ζημιογόνες και μη παραγωγικές επενδύσεις

– Ρύθμιση υποχρεώσεων προς πιστωτές και προμηθευτές

– Ενίσχυση κεφαλαιακής διάρθρωσης

– Αξιοποίηση συνεργιών Ομίλου

– Σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και κεφαλαιακής διάρθρωσης του Ομίλου.

Από την εφημερίδα ”ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ”

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης