Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

ΧΑ: Είχε κτυπήσει και 44άρια ο υδράργυρος, όσο νάναι παίζει κι αυτό το ρόλο του!!

tags :
ΧΑ: Είχε κτυπήσει και 44άρια ο υδράργυρος, όσο νάναι παίζει κι αυτό το ρόλο του!!

TO ΛΟΝΔΙΝΟ -3,10%, η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ -3,40%, η ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ -6,80%, το ΠΑΡΙΣΙ -8%.


Και η… ΕΛΛΑΔΑΡΑ -13,4%… Παντοτινοί πρωταθλητές, αυθεντικοί πρωταγωνιστές και όχι…γιαλαντζί όπως ο παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ σύλλογος.

_______________

ΔΕΝ βλέπουμε πολύ συχνά μία μετοχή κλάσης πχ της Aegean Airlines να καταγράφει ημερήσια πτώση 11%… Κλασσική επιβεβαίωση του ότι στο ελληνικό ταμπλό… δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται… Με αρνητική απόδοση -7,76% από το ξεκίνημα της χρονιάς…

 –

ΕΝΑ ολόκληρο δισ. ευρώ έχασε από την αποτίμησή της η Alpha Bank!!! Απλά, αστειότητες! Και από τα 2,3600 την Πέμπτη στα 1,6600 την Παρασκευή… “Αέρηδες” η αιτία… Κατά το …πολλά βάζεις, πολλά κερδίζεις… Που μπορεί να γίνεται και …Πολλά χάνεις.

 –

ΑΒΑΞ: Δεν πρόλαβε να χαρεί το νέο έργο των 400 εκατ. ευρώ κοκ η μετοχή του… Μόλις λίγες ώρες κράτησε το…θαύμα… Φεύγει η Βρετανία από την ΕΕ και θα το…χάσει!!! Είχε κτυπήσει και 44άρια ο υδράργυρος, όσο νάναι παίζει κι αυτό το ρόλο του!!



ΣΤΑ… 214 εκατ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση πλέον της Ελλάκτωρ μετά το δικό της -18,8% που την επανέφερε στα επίπεδα του 1,2000 ευρώ. και με 274 χιλ. τμχ να αλλάζουν χέρια. Στο -16,55% εφέτος.

 –

ΑΜ το Λιμάνι… Φοβήθηκαν ότι θα το μπαζώσουν και θα το μετατρέψουν σε Λιμανούπολη για να μένουν εκεί οι πρόσφυγες. Δικαιολογημένο -και λίγο μάλιστα- ήταν το -12% στη τιμή των 11,2400 ευρώ…

 –

Σταματάμε εδώ, δεν έχει και νόημα άλλωστε να συνεχίσουμε την παράθεση σχετικών παραδειγμάτων…

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης