Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

ΤΙΤΑΝ ΑΕ: Αμοιβές και δικαιώματα προαίρεσης μελών Δ.Σ., δ/ντων και επιτροπών

tags :
ΤΙΤΑΝ ΑΕ: Αμοιβές και δικαιώματα προαίρεσης μελών Δ.Σ., δ/ντων και επιτροπών
ΤΙΤΑΝ: Αμοιβές διευθυντικού προσωπικού, μελών Δ.Σ. και επιτροπών: Μισθοί και λοιπές βραχυπρόθεσμες παροχές 8,19 εκατ. ευρώ (!!!) από 6,25 εκατ. ευρώ…

  • (ΣΥΝ τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων που αποκομίζουν από τα προσφερόμενα δικαιώματα προαίρεσης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!!!)
ΤΙΤΑΝ(1): Σύνολο ιδίων κεφαλαίων που αναλογούν σε μετόχους της μητρικής Εταιρίας 1,476 δισ. ευρώ από 1,586 δισ. ευρώ στο 2015. Μείωση 110 εκατ. ευρώ(!!)…

ΤΙΤΑΝ(2): Σύνολο ταμειακών ροών μετά από τις επενδυτικές δραστηριότητες 29,17 εκατ. ευρώ από 49,1 εκατ. ευρώ.

ΤΙΤΑΝ(3): Τα καθαρά κέρδη μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας και την πρόβλεψη για φόρους ανήλθαν σε €127,4 εκατ., σε σύγκριση με κέρδη €33,8 εκατ. το 2015. Στα αποτελέσματα του 2016 περιλαμβάνεται η αναγνώριση πρόσθετων φορολογικών απαιτήσεων από ζημίες παρελθουσών χρήσεων στις ΗΠΑ, γεγονός που αύξησε τα κέρδη κατά €89,6 εκατ.

ΤΙΤΑΝ(4): Στις 3 Ιουνίου 2010 η Εταιρία ενέκρινε τη θέσπιση τριετούς Προγράμματος Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών (Πρόγραμμα 2010), η άσκηση των οποίων θα συνδέεται με τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρίας και την πορεία της τιμής της μετοχής της.

  • Στα πλαίσια του εν λόγω Προγράμματος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας δικαιούνταν να χορηγήσει, κατά τα έτη 2010, 2011 και 2012, δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μέχρι 1.000.000 κοινών μετοχών της Εταιρίας
  • Με τιμή διάθεσης ίση με την ονομαστική αξία της μετοχής, ήτοι €4,00 ανά μετοχή, στα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. της Εταιρίας και στα διευθυντικά και ανώτερα στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • ΤΙΤΑΝ (5): Στις 20 Ιουνίου 2014, εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της Εταιρίας η θέσπιση νέου τριετούς Προγράμματος Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών. Στα πλαίσια αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας δικαιούται να χορηγήσει δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μέχρι 1.000.000 κοινών μετοχών, με τιμή διάθεσης ίση με €10,00 ανά μετοχή.

    • Δικαιούχοι του προγράμματος είναι τα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, τα διευθυντικά και ανώτερα στελέχη της Εταιρίας και τα αντίστοιχα στελέχη των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς και περιορισμένος αριθμός επιπλέον στελεχών που ξεχωρίζουν συστηματικά για την απόδοση και τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξής τους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης