Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

ΝΑΚΑΣ (Αποτελέσματα πρώτου 6μήνου χρήσης 2013/14):

tags :
ΝΑΚΑΣ (Αποτελέσματα πρώτου 6μήνου χρήσης 2013/14):

Εδώ το turn around ήρθε ως αποτέλεσμα των μειώσεων κόστους και μάλιστα είναι το δεύτερο συνεχόμενο θετικό τρίμηνο σε λειτουργικά αποτελέσματα.

Με οριακή απόκλιση από το περυσινό εξάμηνο σε επίπεδο πωλήσεων η εταιρία εμφάνισε αύξηση λειτουργικών κερδών κατά 55%.

Αν και σε επίπεδο πώλησης εμπορευμάτων η εταιρία δεν εμφανίζει κερδοφορία (-81 χιλ. ευρώ) η διαφορά γίνεται στις υπηρεσίες (ωδεία) όπου υπάρχει καθαρό κέρδος 199 χιλ. ευρώ με τζίρο 1,17 εκ. ευρώ. 

Περαιτέρω βελτιώσεις παρατηρούνται σε μισθολογικό κόστος, έξοδα διάθεσης και χρηματοοικονομικό κόστος. Οι λειτουργικές ταμειακές ροές είναι θετικές κατά 856 χιλ. ευρώ 

Η καθαρή θέση με πολλά ακίνητα και ενσώματα πάγια βρίσκεται στα 16,6 εκ. ευρώ, ο καθαρός δανεισμός στα 3,8 εκ. ευρώ (2012: 4,4 εκ. ευρώ) και η κεφαλαιοποίηση μόλις που προσεγγίζει τα 4,7 εκ. ευρώ.


Η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ ιδρύθηκε το 1937 και είναι η κορυφαία εταιρεία στην αγορά της μουσικής και του ήχου στην Ελλάδα.

Σήμερα διαθέτει σε όλη την Ελλάδα τεράστια ποικιλία μουσικών οργάνων, συστημάτων Home Cinema, επαγγελματικών εφαρμογών ήχου, εικόνας και φωτισμού, υπολογιστών, προϊόντων multimedia και μουσικών βιβλίων τα οποία διακινούνται μέσα από ένα ιδιαίτερα οργανωμένο δίκτυο 60 καταστημάτων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης