Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

Coca Cola Hellenic + Jumbo...

tags :
Coca Cola Hellenic + Jumbo...
ΕΕΕ: Στα 18,50 ευρώ μειώνει την τιμή στόχο για την μετοχή της Coca Cola HBG, η χρηματιστηριακή Piraeus Securities, διατηρώντας παράλληλα, σε «ΟΥΔΕΤΕΡΗ» την σύσταση.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της τα αποτελέσματα του α’ 3μηνου είναι αδύναμα, καθώς απέτυχαν να ευθυγραμμιστούν με τις εκτιμήσεις. Παράλληλα, η Piraeus Sec. εκτιμά πως και το β’ 3μηνο του 2014 θα είναι οικονομικά δύσκολο για την Coca Cola HBG.

Ως εκ τούτου, η τιμή στόχος για την μετοχή αναθεωρείται στα 18,50 ευρώ από 19,40 ευρώ προηγουμένως. Σημειώνεται πως η μετοχή της Coca Cola HBG «έκλεισε» χθες στα 16,94 ευρώ.
 
-----------------

ΜΠΕΛΑ: H πτώση της μετοχής της κατά 20% τους τελευταίους δυο μήνες οδηγεί στην Eurobank Equities σε αναβάθμιση της σύστασης για το τίτλο.


Όπως αναφέρεται η πίεση είναι αποτέλεσμα συνδυασμού παραγόντων (rebalancing, απορρόφηση ρευστότητας από την αγορά λόγω των τραπεζικών αμκ και πολιτικού ρίσκου).

Η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει την σύσταση στηριγμένη στην αποτίμηση. Τιμή στόχος τα 14,50 ευρώ που θα την αποτιμούν σε... μόλις 2 δισ. ευρώ. 

Οι αναλυτές της αναβαθμίζουν την σύσταση.... ένεκεν της αποτίμησης. Σημειώνουν δε, ότι στο 9μηνο (λήγει η χρήση 30/6) οι πωλήσεις ήταν 7,6% υψηλότερες.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης