Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

PAPERPACK: Κάθε φορά και καλυτερότερα - 9μηνο

tags :
PAPERPACK: Κάθε φορά και καλυτερότερα - 9μηνο
ΠΠΑΚ: Η μετοχή της ολοένα και υποχωρεί στο ταμπλό με την αποτίμησή της να έχει συρρικνωθεί στα 3 εκατ. ευρώ(!!!!), αλλά και τι να ζητήσεις από τον μεγαλομέτοχο;

Αυτός την δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω... Προτιμά να μειώνει τον δανεισμό και να ασχολείται με τα της εταιρείας του παρά να τζογάρει την μετοχή του στο ταμπλό... 


Παράγει χρήμα η εταιρεία, με τις ταμειακές ροές της από λειτουργικές δραστηριότητες να αγγίζουν τα 2,2 εκατ. ευρώ στο 9μηνο από το 1 εκατ. ευρώ πέρυσι (που και πάλι ήσαν πολύ καλές, αφού αναφερόμεθα σε μία εταιρεία που αποτιμάται σε... 3 εκατ. ευρώ).

Το πολύ καλό μαζί της - πλήν όλων των άλλων - είναι ότι συνεχίζει και μειώνει δραστικά κάθε τρίμηνο τον τραπεζικό δανεισμό της, ενώ διαθέτει και υψηλά ταμειακά διαθέσιμα (2,57 εκατ. ευρώ).

Ο κύκλος εγασιών της ανήλθε σε 10,46 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη της να πλησιάζουν το 1 εκατ. ευρώ. Τα ebitda τριπλασιάσθηκαν σε 1,85 εκατ. ευρώ.

Με χαμηλά - υψηλά 2014 στο 0,7420 και 1,1500 διαπραγματεύεται μετά το χθεσινό -3,06% στη τιμή του 0,7600 ευρώ. Με την κφση στα 3 εκατ. ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης