Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

ΟΠΑΠ και Βραζιλία...

tags :
ΟΠΑΠ και Βραζιλία...

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο μουντιάλ εκτός από συναισθήματα χαράς θα φέρει και αυξημένες πωλήσεις για κάποιους στην εσωτερική αγορά.

Κατά αρχάς ο ΟΠΑΠ θα είναι ο άμεσα ωφελημένος αφού η παρουσία της Εθνικής θα σπρώξει περισσότερους παίκτες στα πρακτορεία και πιθανόν να έχει περισσότερους συνδυασμούς αγώνων που θα περιλαμβάνουν την Εθνική Ελλάδος.



Συνήθως το μουντιάλ «συνεισφέρει» άλλα 200 – 220 εκ. ευρώ στον τζίρο (επιπλέον 4,5% έως 5%) ενώ η παρουσία και άλλων παραδοσιακών ποδοσφαιρικών δυνάμεων (Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία κλπ) θα βοηθήσει στο να παραμείνει η επίδοση του στοιχήματος σε υψηλά επίπεδα.



Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου και θα τελειώσουν στις 13 Ιουλίου επομένως το μεγαλύτερο μέρος του εσόδου θα καταγραφεί στο δεύτερο τρίμηνο.

 

Για όσους ανησυχούν για τις ώρες των αγώνων οι προγραμματισμένες ώρες είναι μεταξύ 13:00 και 17:00 τοπική ώρα που σημαίνει ότι στην Ελλάδα τα παιχνίδια θα μεταδίδονται απευθείας μεταξύ 17:00 και 21:00 το βράδυ.


Τα καλά νέα αφορούν σε δεύτερο χρόνο και την λιανική ηλεκτρονικών ειδών (τηλεοράσεις, οθόνες κλπ) η οποία συνήθως παρουσιάζει  θετική εποχική ζήτηση σε ανάλογα αθλητικά γεγονότα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης