Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Χ.Α.: Οι ειδικοί της αγοράς σχολιάζουν την εικόνα της...

tags :
Χ.Α.: Οι ειδικοί της αγοράς σχολιάζουν την εικόνα της...
Χ.Α. - Αγορά: Οι αναλυτές σχολιάζουν..." Η τρέχουσα και η αμέσως επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επηρεαστούν από την εξάσκηση των warrants της Alpha Bank ", αναφέρει ο Σέργιος Μελαχροινός.

http://2.bp.blogspot.com/-OfQsbSZIwLA/UpyznnkKBkI/AAAAAAAAHuU/jbAvXxMM8AU/s1600/%CF%87%CE%B1+-+%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF.jpeg
Πιθανότερο σενάριο η αφαίρεση ρευστότητας από την Αγορά, αλλά ταυτόχρονα η συμμετοχή θα δώσει σαφές μήνυμα για τις διαθέσεις των επενδυτών να τοποθετηθούν και με νέα κεφάλαια στις Τραπεζικές μετοχές.

Επίσης ένας άλλος σημαντικός παράγων για την εγχώρια Αγορά, είναι οι πιθανολογούμενες δημόσιες προτάσεις για τις θυγατρικές του ομίλου Βιοχάλκο, από την "Viohalco SA"..
  • ο οποίος αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες μέρες και οι οποίες θα προσθέσουν ρευστότητα στην Αγορά,
Από την άλλη, πιθανή επιτυχία των δημόσιων προτάσεων (λιγότερο πιθανό σενάριο) θα είναι πλήγμα για το Ελληνικό Χρηματιστήριο, καθώς θα σηματοδοτήσει την έξοδο από το Χ.Α. σημαντικού αριθμού εταιρειών του Βιομηχανικού κλάδου.

Επί θύραις είναι και το Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου, το οποίο μπορεί να είναι η απαρχή πολιτικών λύσεων στη παρατεταμένη διαπραγμάτευση μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και τρόικας.

Τεχνικά και σύμφωνα με την άποψη του αναλυτή της Solidus Sec., ο γ.δ. έχει δώσει ανοδική διαφυγή υψηλότερα των 1200 μονάδων...
  • δίνοντας ταυτόχρονα νέο αγοραστικό σήμα, το οποίο θα παραμείνει σε ισχύ όσο ο γ.δ. συνεχίσει να κινείται υψηλότερα από το εν λόγω επίπεδο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης