Τελευταία Νέα

Έχουν κι αυτά την δική τους σημασία...

tags :
Έχουν κι αυτά την δική τους σημασία...
Χ.Α. - Η ΕΙΔΗΣΗ: Σήμερα, στην καρδιά της ευρωπαϊκής επενδυτικής «βιομηχανίας» στο City του Λονδίνου, λαμβάνει χώρα σημαντικό RoadShow το οποίο διοργανώνει η HSBC με την συμμετοχή ορισμένων εκ των σημαντικότερων ελληνικών – εισηγμένων – επιχειρήσεων.

Πιο αναλυτικά, στο Λονδίνο και στην παρουσίαση της HSBC δίνουν το παρόν εταιρείες της πραγματικής οικονομίας όπως ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, FolliFollie, Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, Τιτάνας, Ελλάκτωρ, ΕΧΑΕ, Σαράντης και MIG, καθώς επίσης και οι τράπεζες AlphaBank και Eurobank.

Υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών αυτών θα έχουν σειρά συναντήσεων και επαφών με ξένους διαχειριστές, οι οποίοι εκπροσωπούν δεκάδες funds και επενδυτικά «σπίτια» παγκόσμιας εμβέλειας.

MLS Πληροφορική: Ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 03/12/2013 ο Καματάκης Ιωάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας πραγματοποίησε πώληση 150.000 μετοχών, συνολικής αξίας 472.500 ευρώ.

ΔΕΗ: Τα ίδια κεφάλαια σε 5,6 δισ. ευρώ και ο δείκτης δανειακής μόχλευσης στο 0,83.Στα 674,7 εκατ. ευρώ οι θετικές ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες. Με το P/bv στο 0,47. Book value μετοχής 24,10 ευρώ και στο ταμπλό 11,2000 ευρώ.

ΧΚΡΑΝ-απάντηση: Με αποτίμηση... 673.000 ευρώ όλα συμβαίνουν, πάντως το 9μηνο δεν ήταν καλό. Αλλά τέτοιες λεπτομέρειες δεν μετράνε στο Χ.Α.

ΠΟΛΥ δυνατή ενόψει και της επιστροφής κεφαλαίου η ΚΟΥΕΣ (απομένει η έγκριση από την ΕπΚφ και ο καθορισμός της ημερομηνίας), με την μετοχή της να διαπραγματεύεται σε υψηλά 6ετίας μετά και το χθεσινό +5,62% στο 1,8800 ευρώ.



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης