Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Χ. Α .: Μ α ύ ρ ε ς γιορτές κάνει το ταμπλό...

tags :
Χ. Α .: Μ α ύ ρ ε ς   γιορτές κάνει το ταμπλό...
Με το σκόρ για τον γενικό δείκτη τον μήνα Δεκέμβριο να γράφει 1-8 στις τελευταίες 9 και 4-12 στις μέχρι στιγμής 16 συνεδριάσεις του Χ.Α. και σε μία περίοδο που όλες οι υπόλοιπες αγορές εξαιρετικά δύσκολα βλέπουν το μείον!! (πλην της τουρκικής που όμως προηγουμένως είχε καταρρίψει όλα τα ρεκόρ...)




ΜΑΥΡΕΣ γιορτές λοιπόν κάνει το ταμπλό και ας μην μας ξεγελάει το γεγονός ότι το ελληνικό χρηματιστήριο εμφανίζεται ως αυτό με τις καλύτερες αποδόσεις για το 2013..

ΚΙ ΑΥΤΟ γιατί στη διάρκειά του και σε μία εξαιρετικά επίπονη και βασανιστική πορεία ολοκληρωτικής εξαύλωσης των τραπεζικών τίτλων εξαφάνισε ότι είχε απομείνει στη συντριπτική πλειοψηφία των επενδυτικών  χαρτοφυλακίων.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Εurobank, ALPHA Bank και ΕΤΕ κυριολεκτικά διαμέλισαν ότι είχε απομείνει στις πλείστες των επενδυτικών μερίδων. Μην ξεχνάμε και πόσα δισ. ευρώ αφαίμαξαν και οι περιπτωσάρες των ΜΑΡΦΙΝ ΒΑΝΚ -ΛΑΙΚΗ και ΚΥΠΡΟΥ...

ΚΑΙ ελάχιστοι - κι αυτοί μόνον κατά τύχη επειδή δεν ασχολούνταν - μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τα άλματα των τιμών σε μτχ που υπεραπέδωσαν (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΦΦΓΚΡΠ, ΜΠΕΛΑ, ΤΕΝΕΡΓ και μερικές ακόμη)...


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης