Τελευταία Νέα

Χ.Α.: Πολλά, μικρά και ενδιαφέροντα...

tags :
Χ.Α.: Πολλά, μικρά και ενδιαφέροντα...
ΣΩΛΚ: Με σκορ 1-8 αλλά τα έργα καθυστερούν, επομένως και οι παραγγελίες. Σε φάση αναμονής η μετοχή τους αφού δεν υπάρχει βιασύνη, εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

ΑΤΤΙΚΗΣ- απάντηση: Και εμείς το ακούσαμε αυτό περί Ταμείου Παρακ. και Δανείων, αλλά δεν το θεωρούμε σοβαρό. Θα το παρακολουθούμε πάντως... Η κατάσταση πάντως δεν είναι καλή...

ΑΤΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Παρά τον υπερδιπλασιασμό της τιμής δεν βγαίνουν πωλητές πλέον στο τίτλο. Υποψιασμένοι - μάλλον - για το τι πρόκειται να επακολουθήσει...

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ - απάντηση: Με έγκυρη υπέρβαση των 2,0200 ευρώ μπορούν να γίνουν αγορές με ζητούμενο αρχικά το 2,35 και πιθανόν στη συνέχεια το 2,60. Αλλά η μτχ δεν παίζεται τεχνικά, ενώ η αξία της είναι πολλαπλάσια...

ΣΤΙΣ 3 κορυφαίες επιλογές της στην Ευρώπη τοποθετεί την Ελληνική Αγορά η Saxo Bank, στις προβλέψεις της για το 2014, ενώ εκτιμά ότι η Ελλάδα θα βγει από την ύφεση το 2014.

Όπως αναφέρει, οι Ελληνικές μετοχές έχουν μεγάλα περιθώρια ανόδου που μπορεί να φθάσουν ακόμη και το 20%, ωστόσο η άνοδος θα συνοδευτεί από έντονη μεταβλητότητα.

Τρεις δείκτες επιλέγει ο οίκος από την Ευρώπη και αυτοί είναι ο Γερμανικός DAX, ο Ισπανικός Ibex και ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.


ΟΤΕ: Αναβάθμιση της σύστασης για τον τίτλο σε "ΑΓΟΡΑ" από "ΟΥΔΕΤΕΡΗ" και αύξηση της τιμής-στόχου στα 13,40 ευρώ ανά μετοχή από 9,70 ευρώ προηγουμένως από τους αναλυτές της Goldman Sachs.

Ο οίκος κάνει λόγο για βελτίωση των θεμελιωδών και του κόστους κεφαλαίου, ενώ θεωρεί πως η Αγορά "παραβλέπει" την ισχυρή οικονομική θέση του Οργανισμού και την πιστωτική αξιολόγηση 3-4 βαθμίδες υψηλότερα από την αξιολόγηση του Ελληνικού Κράτους.

ΤΙΤΚ: Σε "ΥΠΟΑΠΟΔΟΣΗ" από "ΟΥΔΕΤΕΡΗ" υποβαθμίζει την σύσταση για την μετοχή της η BNP Paribas. Ο οίκος μειώνει την τιμή-στόχο για την μετοχή στα 18,50 από 20 ευρώ.


ΔΕΗ: Διατηρεί την σύσταση της Υπεραπόδοσης, αλλά αυξάνει την τιμή στόχου για τη μετοχή της στα 16,80 ευρώ από 12,70 η Alpha Finance.

Η αύξηση της τιμής στόχου οφείλεται στη βελτίωση του κανονιστικού περιβάλλοντος και στην προοπτική της μερικής ιδιωτικοποίησης της Επιχείρησης, γεγονός που θα "ξεκλειδώσει" την αξία και ίσως οδηγήσει σε σημαντική επαναξιολόγηση.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης