Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ... σήμερα ο Απόστολος Μάνθος

tags :
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ... σήμερα ο Απόστολος Μάνθος

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ σχολιάζουν: Παρά το γεγονός ότι η "oversold" κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί τεχνικοί ταλαντωτές ορμής έδινε πόντους στο ανοδικό σενάριο επαναξιολόγησης των 1200 μονάδων...

ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ και στην χθεσινή συνεδρίαση επικράτησαν, τελικά, οι ρευστοποιήσεις, επισημαίνει ο Απόστολος Μάνθος, με τον Γενικό Δείκτη να "φρενάρει" μία ανάσα  από τον αργό απλό κινητό μέσο τάσης των 100 ημερών, στις 1135 μονάδες.

Στην απευκταία περίπτωση, που ο γ.δ. συνεχίσει τη κατάβασή του και πέραν των 1135 μονάδων τότε τα "πτωτικά σύννεφα" θα πυκνώσουν  προϊδεάζοντάς μας για μια γρήγορη εκτόνωση των ρευστοποιήσεων χαμηλότερα των 1100 μονάδων.

Η καθοδική διάσπαση τόσο του 50άρη απλού κινητού μέσου στο ημερήσιο chartτιμών του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης όσο και της περιοχής στήριξης των 400 με 394 μονάδων έχουν προκαλέσει "καθοδικά ρίγη" στο στρατόπεδο των "Bulls" παγώνοντας στη κυριολεξία το ανοδικό πεδίο αναμέτρησης  των 410 μονάδων.

Ο εν λόγω δείκτης "γλίστρησε" χαμηλότερα των 380 μονάδων και το γεγονός αυτό τον "σπρώχνει" με "άγριες" διαθέσεις προς την πολυδοκιμασμένη ζώνη στήριξης των 375 με 365 μονάδων.

"Άσχημη προς το παρόν είναι και καταστρατήγηση της ανοδικής κίνησης των 200 μονάδων του Ιανουαρίου, καθώς ήδη ο δείκτης καταγράφει τιμές χαμηλότερα του ανώτερου επιπέδου διόρθωσης (388,4 μονάδες) των Fibonacci Retracement"...ΣΥΜΦΩΝΑ με όσα τονίζει ο υπεύθυνος του τμήματος ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ. 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης