Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

X.A.: Στο ταμπλό... πολλά, μικρά και ενδιαφέροντα.

tags :
X.A.: Στο ταμπλό... πολλά, μικρά και ενδιαφέροντα.
ΤΙΤΚ: Τρίτη στη σειρά ημέρα ανόδου και από τα 18,30 στα 19,90 ευρώ χθες. Είχαν προηγηθεί πέντε σερί πτωτικές παρουσίες στο ταμπλό που είχαν φέρει την τιμή από τα 21,40...  Αναζητεί νέα βάση στήριξης και στα τρέχοντα επίπεδα τιμών εκτιμούμε ότι είναι λογικά αποτιμημένος.

!ΕΥΡΩΒ: Με ανάλυσή της για τις ελληνικές τράπεζες, στις 29 Ιανουαρίου η Berenberg βλέπει δίκαιη τιμή για την Eurobank, τα 0,7480 του ευρώ.

Η έκθεση με βάση στοιχεία του εννεαμήνου του 2013 και με κεφαλαιοποιήσεις, χωρίς τα warrants, της 29ης Ιανουαρίου, δίνει ξεκάθαρα ότι η μεν Alpha Bank  έχει δείκτη P/TBV 1,1, η Πειραιώς έχει επίσης 1,1 και η Εθνική 2,1.

!ΕΥΡΩΒ(Ι): Για να παίξει, όμως, η Eurobank με P/TBV 1,1, θα πρέπει η μετοχή της να βρίσκεται στο 0,7480 ευρώ (TBV εννεαμήνου=0,68). Και μία απάντηση: Συμφωνούμε για την τραγική εικόνα της μετοχής, αλλά και πόσες φορές δεν έχουν απαξιώσει ένα προιόν στο ταμπλό για να εξυπηρετήσουν πρόσκαιρα και ουσιαστικά ''άνομα'' συμφέροντα;


!ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Στις... καλές τους οι αναλυτές της IBG σε χθεσινές εκθέσεις τους όπου ενίσχυαν τις τιμές στόχου για την Πειραιώς στα 2,00 ευρώ, για την ΑΛΦΑ στο 0,85 και για την ΕΤΕ στα 4,40 ευρώ.

!ΣΩΛΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Με μόλις 3 θετικές στις πρόσφατες 16 συνεδριάσεις βλέπουν την τιμή της μετοχής τους να διολισθαίνει από τα 2,2700 στα τωρινά 1,7900 ενώ και οι συναλλαγές τους έχουν σημαντικά ελαττωθεί.

!ΣΩΛΚ: Πέρυσι ίδια ημερομηνία διαπραγματευόντουσαν στα 2,2000 ευρώ, αλλά αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει έκτοτε. Τα έργα καθυστερούν, επομένως και οι παραγγελίες ενώ τα μεγέθη τους δεν δικαιολογούν την τρέχουσα αποτίμησή τους από την αγορά.

!ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Κάποια χέρια δεν θέλουν να την βλέπουν να ''ξεφτυλίζεται'' στα τερματικά και σε κάθε υποτιμητική προσπάθεια έχουν άμεση απάντηση. Για να δούμε... Και η κφση; ... 64 εκατ. ευρώ(!!)... Έλα Θεέ και Κύριε, που λέμε...

!ΣΕΝΤΡ: Τελικά όσοι ποντάριζαν στη μετοχή της στους τελευταίους μήνες κερδισμένοι θα βγουν... Κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί, αν ασχολούνται με τα... προιόντα της.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης