Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Χ.Α.: Πολλά μικρά και ενδιαφέροντα από τον κόσμο του ταμπλό...

tags :
Χ.Α.: Πολλά μικρά και ενδιαφέροντα από τον κόσμο του ταμπλό...
ΟΣΟ και να ψάξουμε αδικημένη ή υποτιμημένη μετοχή δεν μπορούμε να εντοπίσουμε στον FTSe25. Πλην των Μυτιληναίος και Μέτκα (και αυτές συγκριτικά με τις παραφουσκωμένες του 25άρη) και φυσικά της Eurobank που για δικούς τους λόγους την θέλουν με κάθε τρόπο καθηλωμένη... Υπάρχει και η ΔΕΗ αλλά αυτή ''φοβίζει'' ή ''εκνευρίζει...'' λόγω του +1000% από το ιστορικό χαμηλό της.

ΑΒΑΞ: Μόνον τα δύο τελευταία projects που ανέλαβε σε Κατάρ κασι Ιορδανία δίνουν άθροισμα 820 εκατ. ευρώ. Και το ανεκτέλεστο ίπταται, ενώ η αποτιμησηή του παραμένει σταθερά κάτω των 140 εκατ. ευρώ(!). Με την book value στα 3,9000 ευρώ και στο ταμπλό... 1,7800 ευρώ..

J.P. Aβαξ:Στο +2,9% χθες και με κάπως υποφερτό όγκο που πλησίασε τα 95.000 τμχ. Με χαμηλό - υψηλό 2013 στο 1,5700 - 1,9400 ευρώ. Από τις μετοχές που αγοράζονται και... ξεχνιούνται στα χαρτοφυλάκια.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Με μόλις τρεις πτωτικές στις τελευταίες 14 συνεδριάσεις και η τιμή από το 0,5980 της 29ης Ιανουαρίου ξεκινά σήμερα στο 0,814ο ευρώ. Παρά τα νέα υψηλά 3,5 και πλέον ετών συνέχισε και χθες δυναμικά με άνοδο 4,36% και συναλλαγές που ξεπέρασαν τα 1,12 εκατ. τμχ (Στα 1 εκατ. τμχ και στο +7,14% προχθές).

ΙΝΤΚΑ: Στη παρούσα φάση επιβάλλεται μερική κατοχύρωση κερδών από τους βραχυπρόθεσμα κινούμενους. Αποτιμάται σε 108, 3 εκατ. ευρώ και πέρασε στην 52η θέση της σχετικής κατάταξης... Έχει σημαντικά περιθώρια.

ΠΛΑΘ: Από τις πραγματικά υποτιμημένες - και με μέλλον μπροστά τους - εισηγμένες εταιρείες του Χ.Α. Κανονικά θα έπρεπε τώρα να διαπραγματευόταν πάνω από το 1,800 ευρώ.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Σε φάση συσσώρευσης στο εύρος 1,4000 με 1,4500 ευρώ με την κφση του στα 35, 7 εκατ. και εν αναμονή του πολύ καλού 12μήνου της (όπως αναμένεται να είναι). Με πολλαπλασιαστή κερδών κάτω του 7,5 μόνον με βάση τα κέρδη 9μήνου.

ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Όταν θα αφήσουν την ''μαμά'' θα πιάσουν - λογικά - και την κορούλα... Η οποία αν και εκπληκτικά υποτιμημένη συγκριτικά με τα κρατούντα αυτή την περίοδο στο κλάδο της, εν τούτοις τα βρίσκει βουνό με το... 1,2000 ευρώ.

Και για να ακριβολογούμε με το παλαιό 0,3000 καθότι έχει πραγματοποιήσει μείωση του αριθμού των μετοχών της αντικαθιστώντας 4 παλαιές με μία νέα.

ΜΙΓ: Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα της αναγέννησής της μαζί με την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας που αρχίζει να κάνει - έστω αμυδρά - την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με έγκυρους κύκλους ο όμιλος σύντομα περνά στην αντεπίθεση με επιχειρηματικές κινήσεις - συμφωνίες που θα δημιουργήσουν αίσθηση... Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι και που διπλασιάζει προσεχώς την τιμή της, με όλες φυσικά τις επιφυλάξεις.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης