Τελευταία Νέα

Σε τι χώρα αλήθεια ζούμε...

tags :
Σε τι χώρα αλήθεια ζούμε...
Η ΕΙΔΗΣΗ: Σε τι χώρα αλήθεια ζούμε, ειλικρινά δεν πιστεύουμε αυτά που καθημερινά διαβάζουμε. Άλλοι να ιδρώνουν στο μεροκάματο και οι δήθεν (πάντα φυσικά του εκάστοτε) Συστήματος να τα αρπάζουν παντί τρόπω...

ΚΙ αν δεν είχαμε φθάσει στο... αμήν, ακόμα θα το γλένταγαν. Λοιπόν...

Ο οικονομικός εισαγγελέας διέταξε να ελεγχθούν 6.000(!!) ΜΚΟ, οι οποίες έχουν πάρει κονδύλια η κάθε μια πάνω από 5 εκατ. ευρώ...
 

ΜΑΛΙΣΤΑ αγγίζουν περίπου τις 20.000 τον αριθμό οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες αποτελούν άνδρο παρανομιών, απάτης και αδιαφάνειας.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη ΜΚΟ αποναρκοθέτησης και τη ΜΚΟ πυρόσβεσης που εξετάζονται για σκάνδαλα ύψους 11,5 εκατ. ευρώ, ο οικονομικός εισαγγελέας διέταξε να ελεγχθούν 6.000 ΜΚΟ, οι οποίες έχουν πάρει κονδύλια η κάθε μια πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι, όπως αποκαλύπτουν καλά πληροφορημένες πηγές, πολλές εξ αυτών χρησιμοποιούνταν για να πληρώνονται μυστικοί πράκτορες ή εταιρείες που παρακολουθούσαν διάφορα πρόσωπα.

Δηλαδή ότι είχε σχέση με αδιαφάνεια και παρανομίες, οι ΜΚΟ ήσαν παρούσες.

Άκρως εντυπωσιακό ήταν και το γεγονός ότι π.χ. ενώ ένας δήμαρχος δεν μπορεί να διορίσει, ο πρόεδρος μιας ΜΚΟ, μέσω ΕΣΠΑ, έχει τη δυνατότητα να διορίζει διάφορα πρόσωπα είτε στις ΜΚΟ είτε στο δημόσιο!!

Αυτά τα ολίγα γιατί έπρεπε να πάρουμε τα χάπια μας, μη μας βρει κανένα χειρότερο...
-----------
  • Από φίλη της στήλης...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης