Τελευταία Νέα

ΟΙ ειδικοί της αγοράς σχολιάζουν και εκτιμούν...

tags :
ΟΙ ειδικοί της αγοράς σχολιάζουν και εκτιμούν...

Παρ΄ όλη την αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα της έκθεσης της BlackRock και των διαπραγματεύσεων Κυβέρνησης - τρόικας, η Αγορά πέτυχε χθες νέο υψηλότερο κλείσιμο για το τρέχον έτος και όχι μόνο, "σβήνοντας" σε μόλις δύο συνεδριάσεις τις απώλειες που δημιούργησαν οι προηγούμενες έξι και μάλιστα με αυξημένο τζίρο, δείγμα ανοδικής Αγοράς, όπως εκτιμά ο Βαγγέλης Σιούτης.

Απόλυτα φυσιολογικές οι σημερινές διαθέσεις διόρθωσης, σε συνδυασμό με την πλάγια κίνηση στους Δεικτοβαρείς Τραπεζικούς τίτλους, καθώς δεν υπήρξε κάποια είδηση από την συνάντηση Προβόπουλου - τρόικας.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή της επιφυλακτικότητας στις διεθνείς Αγορές, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία.


Επιστρέφοντας στο Χ.Α., ο υπεύθυνος συναλλαγών της Guardian Trust σημειώνει την διάσπαση του εύρους διακύμανσης των τελευταίων μηνών, σε επιμέρους τίτλους και αλλαγή επιπέδου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Παραμένει σαν επίπεδο σημαντικής αντίστασης η περιοχή των 1350 μονάδων, ενώ θα λειτουργήσει σαν στήριξη το όριο των 1260 μονάδων που είναι και το τεχνικό "gap" που άφησε η χθεσινή συνεδρίαση.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Σιούτη, το rebalancing που αναμένεται κατά την αυριανή συνεδρίαση και θα αφορά τους 10 τίτλους του MSCI, είναι ένας επιπλέον λόγος ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα αν σημειωθούν σημαντικές ημερήσιες μεταβολές.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης