Τελευταία Νέα

X.A.: Ενδιαφέροντα(;) σχόλια - εκτιμήσεις και παρατηρήσεις

tags :
X.A.: Ενδιαφέροντα(;) σχόλια - εκτιμήσεις και παρατηρήσεις
ΕΥΡΩΒ: Από τον τρόπο που κινείται στο ταμπλό και τις πιέσεις που δέχεται καθημερινά η μετοχή της, εύκολα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η τράπεζα που έχει ζητήσει έγκριση για να προχωρήσει σε νέα αμκ το συντομότερον...

ΕΥΡΩΒ: Με μόλις (7) θετικές παρουσίες στις τελευταίες (30) στο ταμπλό, βλέπει την τιμή της από το 0,4400 να έχει υποχωρήσει στο 0,3370 ευρώ μετά και το χθεσινό -2,32%. Με την κφση στα 4,95 δισ. ευρώ και στην 6η θέση της σχετικής κατάταξης.

ΦΡΛΚ: Οι ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες, από αρνητικές πέρυσι στο πρώτο τρίμηνο κατά 7,9 εκατ., τώρα διαμορφώθηκαν σε αρνητικές 19,2 εκατ. ευρώ! Και οι ελεύθερες ταμειακές ροές, από αρνητικές 15,6 εκατ., διαμορφώθηκαν σε αρνητικές κατά 21,7 εκατ. ευρώ! Ουσιαστικά, δηλαδή, η εταιρεία, κατά το κοινώς λεγόμενο, ''καίει πολλά λεφτά''... Αλλά η μετοχή της βράχος και μπράβο τους!

ΓΕΜΙΣΕ - βλέπετε -τζάμπα μάγκες το ταμπλό!! Που η μετοχή τους ανοίγει του Αγίου Ποτέ... Την ίδια στιγμή ανοικτά είναι μόνον τα ταμεία των εταιρειών που τροφοδοτούν τις τσέπες των μεγαλομετόχων τους. Και δεν ντρέπονται οι ανάλγητοι.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Όσοι αναρωτιούνται για το ξαφνικό αγοραστικό ενδιαφέρον στον τίτλο, ίσως χρειάζεται να ρίξουν μία δεύτερη ματιά στις διεθνείς τιμές του Αλουμινίου.

Συγκεκριμένα το τρίμηνο συμβόλαιο του Αλουμινίου κινείται στα 2043 δολάρια ο τόνος, όταν μερικές εβδομάδες ενωρίτερα οι τιμές κυμαινόντουσαν γύρω από τα 1650 δολάρια.

ΜΥΤΙΛ: Το κλείσιμο του τίτλου υψηλότερα από την τεχνική αντίσταση των 6,30 ευρώ, αν επιβεβαιωθεί στις αμέσως επόμενες συνεδριάσεις, μπορεί να δημιουργήσει τις τεχνικές προϋποθέσεις για κίνηση προς την επόμενη αντίσταση των 6,85 ευρώ.

Η ΕΙΔΗΣΗ: Κατακυρώθηκε στην εταιρεία «QUALITY & RELIABILITY A.E.», ως μέλος της Ένωσης Εταιρειών «UniSystems A.E. - QUALITY & RELIABILITY A.E.» και με ποσοστό (49%), από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ...

Η υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση ψηφιακών υπηρεσιών Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)», με συμβατική αξία 3.15 εκατ. ευρώ. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε στις 26/6/2014.

ΜΕ κφση 18 εκατ. ευρώ η εταιρεία και με την μετοχή της να μην κάνει πράξη χθες στο ταμπλό, ενώ στις τελευταίες επτά συνεδριάσεις έχουμε ... Μηδέν τμχ - 9000 τμχ - 81 τμχ - Μηδέν τμχ - Μηδέν τμχ - 1 τμχ και Μηδέν τμχ...

ΑΝΕΜΟΣ: Με σύσταση overweight και τιμή στόχο τα 2,00 ευρώ ξεκίνησε την κάλυψή της για τη μετοχή της η Euroxx Securities.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα, οι αναλυτές της Euroxx εκτιμούν ότι τα κέρδη θα διαμορφωθούν σε 7,7 εκατ. ευρώ για το σύνολο του 2014 (αύξηση 227,3% σε σχέση με πέρυσι), σε 9,3 εκατ. ευρώ το 2015 (αύξηση 21%) και σε 14,1 εκατ. ευρώ για το 2016. 



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης