Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Γιατί θα μείνουν στην ιστορία Τσίπρας και Βαρουφάκης...

tags :
Γιατί θα μείνουν στην ιστορία Τσίπρας και Βαρουφάκης...
Θα έπρεπε να ετοιμάσουν οικονομικά τις βασικές ανάγκες της χώρας για κάποιους μήνες και μετά να έβγαιναν να έλεγαν… Κύριοι θα είναι μία περίοδος πολύ δύσκολη και με το ρίσκο να μην πετύχουμε πράγματα. 

Οι τράπεζες θα είναι κλειστές, αλλά πιστεύουμε ο,τι θα κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο, αλλά υπάρχει και το ρίσκο να χάσουμε.

Είναι ένας πόλεμος και όταν πολεμάς, ποτέ δεν ξέρεις αν θα κερδίσεις. Και ο κόσμος μετά από μία τέτοια κούραση που έχει από τα ψέμματα των προηγούμενων θα τους στήριζε …. Και αυτό θα το σέβονταν και οι ξένοι….

Οταν όμως ο Γιούνκερ σου… βάζει μπροστά στις κάμερες ότι άλλα λες στα αγγλικά κι άλλα στα Ελληνικά, τότε έχει χαθεί το παιχνίδι. 

Ακόμα και προχθές βγήκε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του και είπε ότι σε 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα θα έχω συμφωνία και θα ανοίξουν οι τράπεζες!!! 

Είτε Ναι, είτε ΟΧΙ… οι τράπεζες δεν μπορούν ν ανοίξουν την Τρίτη !!!!!!! Δεν έχουν πλέον κεφαλαιακή επάρκεια …. Παραδεχτείτε το !!!!! Παρατήστε τα ψέμματα !!!!

ΚΑΙ η... Ατυχία: Θα μείνει στην Ιστορία το ποσό κακό έκαναν στην Αριστερά και στις αριστερές ιδέες οι παλινωδίες των κκ Τσίπρα και Βαρουφάκη. Δυστυχώς απογοήτευσαν...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης