Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Η σύγκρουση Λαζόπουλου – ALPHA ή οι αλήθειες του Λάκη;

tags :
Η σύγκρουση Λαζόπουλου – ALPHA ή οι αλήθειες του Λάκη;

Λαζόπουλος


Διάλεξε και πάρε…

Αναζητώντας πολλές φορές την είδηση πίσω από τις λέξεις, ενδεχομένως χάνεται η αλήθεια. Βεβαίως είναι χρήσιμα και τα δύο… Αλλά στην περίπτωση του Λάκη Λαζόπουλου αυτός ο κίνδυνος είναι αυξημένος, στην προσπάθεια αναζήτησης των σημείων που ο ηθοποιός διαφοροποιείται από τη γραμμή που έχει χαράξει εσχάτως ο ALPHA και ο ιδιοκτήτης του Δημήτρης Κοντομηνάς.

Για αυτό έχει σημασία από ποια οπτική γωνία διαβάζει κανείς την κραυγή αγωνίας του δημιουργού στο τελευταίο του κείμενο με τίτλο: Το ψάρι που έβριζε τη θάλασσα.

Αν λοιπόν η ανάγνωση γίνει με τα γυαλιά της αναζήτησης της «πικάντικης» πληροφορίας που κρύβεται πίσω από τις λέξεις… Αναμφισβήτητα το συμπέρασμα είναι ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «Παίρνει ανοιχτά θέση κατά του ALPHA και του Δημήτρη Κοντομηνά». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο δημοφιλής ηθοποιός, όχι μόνο διαχωρίζει τη θέση του, αλλά κάνει και ένα βήμα παραπέρα, αηδιασμένος με «Τα δελτία ειδήσεων που διαστρεβλώνουν και δεν παραδίδουν την εξουσία», αλλά και με τα «Ζόμπι που ουρλιάζουν» ή με τους «Ακροδεξιούς δημοσιογράφους που θυμίζουν δεσμοφύλακες της εξορίας».

Πράγματι ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται να σιχαίνεται αυτό το μονοθεματικό τέρας εν είδει δελτίου ειδήσεων που μεταδίδει κάθε βράδυ ο ALPHA.

Είναι κι αυτό μια ερμηνεία διαβάζοντας το «Ψάρι που έβριζε τη θάλασσα». Δεν είναι όμως η μόνη. Διότι το κείμενο του Λάκη Λαζόπουλου – πέρα από οποιαδήποτε ερμηνεία, περιέχει και ορισμένες αλήθειες που δεν γίνεται να αγνοήσεις.

Δεν γίνεται να αγνοήσεις το νοσηρό περιβάλλον που κινούνται οι πολίτες αυτής της χώρας, σαν τους «Άρρωστους που το έσκασαν από το νοσοκομείο και κυκλοφορούν ελεύθεροι… Μπροστά η απελπισία και πίσω η οργή»!

Δεν γίνεται να αγνοήσεις ότι «Η Ελλάδα παρακμάζει εδώ και πολλά χρόνια. Όλη αυτή η γραβατωμένη αθλιότητα ζητά εκ νέου δικαίωση. Τα χθεσινά καθίκια, οι κλέφτες και οι απατεώνες έχουν φορέσει τις νέες ταμπέλες. Ικανοί, άξιοι, έμπειροι στη διακυβέρνηση. Και ας είναι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την αθλιότητα». Δεν μπορείς να αγνοήσεις ούτε ότι, «Η αδυναμία της Αριστεράς και της κυβέρνησης Τσίπρα να αναστρέψει το κλίμα και να δώσει την ανάσα που υποσχέθηκε, έφερε νέα ασφυξία».

Δεν μπορείς να κλείσεις τα αφτιά στην αυθεντική φωνή του καθημερινού έλληνα ότι, «Ο Τσίπρας απογοητεύει και ο Κυριάκος δε γοητεύει».

Δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτό που νιώθεις εσύ ο ίδιος ότι «Ο κόσμος θέλει να τα σπάσει, να τα διαλύσει, να συμβεί κάτι και να ξεκινήσει πάλι η ζωή του. Οι Ευρωπαίοι, με τους Γερμανούς πρωτοστατούντες, μας έχουνε πατήσει κάτω κυριολεκτικά και συνεχίζουν να φέρονται αλύπητα και ανιστόρητα»! (πηγή: http://www.enimerosi24.gr/

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης