Τελευταία Νέα

EBZ - Υπάρχουν πιθανότητες ευνοικής εξέλιξης...

tags :
EBZ - Υπάρχουν πιθανότητες ευνοικής εξέλιξης...
EBZ: Εξιτάρει η αναφορά και μόνον του ονόματος York Capital ανάμεσα στους 2 ενδιαφερόμενους... Εν τω μεταξύ με κφση 35 εκατ. ευρώ υπόσχεται αρκετά...

Εξαιρετικά δραστήριοι εμφανίζονται τις τελευταίες εβδομάδες οι της York Capital Management καθώς, μετά την συμμετοχή στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, φέρονται ως ένας από τους δύο ομίλους που κατέθεσαν προσφορά για το 82,33% της ΕΒΖ.

Ο δεύτερος ενδιαφερόμενος είναι ο «συνήθης ύποπτος», ο Σέρβος «βασιλιάς της ζάχαρης» Miodrag Kostić, ιδιοκτήτης του ομίλου MK Group.

Το ενδιαφέρον του Kostić για την ΕΒΖ είναι πολύ παλαιό, αλλά στην αγορά προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς οδήγησε τη York Capital στην πόρτα της προβληματικής ΕΒΖ.

Ορισμένοι υπενθυμίζουν τα περιθώρια της τελευταίας στον τομέα των βιοκαυσίμων, αλλά και το γεγονός πως η ΕΒΖ έχει πιάσει πάτο. Δεν είναι τυχαίο πως ο διαγωνισμός για την πώλησή της βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 35 μήνες...

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί σοβαρού ενδιαφέροντος από τη York Capital, τότε θα είναι η τρίτη μεγάλη πρωτοβουλία των Αμερικανών στην Ελλάδα.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΕΤΟΧΗΣ: 2,0000 ευρώ και στο ταμπλό 0,9500... (Αποτιμάται σε... 35 εκατ. ευρώ).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης