Τελευταία Νέα
Στη Ροή των Τερματικών του Χ.Α.

Δ Ο Μ Ι Κ Η Κ Ρ Η Τ Η Σ

tags :
Δ Ο Μ Ι Κ Η  Κ Ρ Η Τ Η Σ

ΔΟΜΙΚ: Χαμηλό - υψηλό 12μήνου στο 0,2640 (προ 15 ημερών) και 0,6640 ευρώ ακριβώς πέρυσι ίδια ημερομηνία (21.2.2013)...Στο +10% με 55.000 τμχ και ανεκτέλεστο 24000 τμχ στην κφση των 6 εκατ. ευρώ και υπό επιτήρηση η μτχ της.


ΔΟΜΙΚΗ: Γράφαμε προ ολίγων ημερών ότι για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η DG Comp. ενέκρινε την συμμετοχή του κοινοτικού ταμείου Jessica στη χρηματοδότηση έργων ΣΔΙΤ..

ΜΕ αφορμή το έργο κατασκευής 14 σχολικών μονάδων στην Αττική, ύψους 58 εκατ. ευρώ, που έχει ανατεθεί από τα τέλη του 2010 στην κοινοπραξία ΑΤΕΣΕ - Δομική Κρήτης.

Οι ελληνικές τράπεζες αδυνατούσαν να χρηματοδοτήσουν το έργο εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων ρευστότητας, με αποτέλεσμα σε διαγωνισμούς ΣΔΙΤ όπως τα σχολεία και οι μονάδες απορριμμάτων να υπάρχουν ανάδοχοι, αλλά να μην υπογράφονται συμβάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομισιόν, δρομολογείται η υπογραφή της σύμβασης για τα 14 σχολεία εντός του προσεχούς διμήνου, ενώ θα ακολουθήσει η υπογραφή σύμβασης για αντίστοιχο έργο (κατασκευή και 25ετή διαχείριση 12 σχολικών μονάδων), στο οποίο είχε επικρατήσει η J&P ΑΒΑΞ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης