Τελευταία Νέα

ΕΧΑΕ - ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ - ΣΑΤΟ - ΟΤΕ - ΟΛΠ - ΚΕΚΡΟΠΑΣ - ΕΛΛΑΚΤΩΡ

tags :
ΕΧΑΕ - ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ - ΣΑΤΟ - ΟΤΕ - ΟΛΠ - ΚΕΚΡΟΠΑΣ - ΕΛΛΑΚΤΩΡ
ΕΧΑΕ: Εξαιρουμένου του φόρου αφορολόγητων αποθεματικών, τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη διαμορφώνονται στα 45,4 εκατ. Τα καθαρά κέρδη ανά μετοχή το 2013, μετά από φόρους και διαφορές αποτίμησης ομολόγων, υπολογίζονται σε 0,49, έναντι 0,18 τo 2012. Δηλ. πολλαπλασιαστής κερδών στο 18.

Εξαιρουμένων των μη επαναλαμβανόμενων εσόδων και των μη επαναλαμβανόμενων χρεώσεων που σχετίζονται με τη δημιουργία προβλέψεων για τη φορολόγηση των αφορολόγητων αποθεματικών, τα κέρδη ανά μετοχή, της τρέχουσας χρήσης, διαμορφώνονται στα 0,24.

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Από τις ακριβές μετοχές στο ταμπλό... Χειροτερεύουν όλα τα βασικά χρηματοοικονομικά του, υπάρχουν απείρως φθηνότερες μτχ στο Χ.Α. και μάλιστα πολλές...

ΣΑΤΟ: Μέχρι να γίνουν αυτά που ελπίζεται η Ελλάδα θα έχει βγει κι από το Μνημό(σ)νι(ν)ο.

ΟΤΕ: Σύνολο Καθαρής θέσης - Ιδίων κεφαλαίων του στις 31.12.2011 στα 1,38 δισ. ευρώ. Για να ενισχυθούν στα 1,62 δισ. ένα χρόνο αργότερα και να βρεθούν τώρα στις 31.12.2013 στα 1,92 δισ. ευρώ.

Τραπεζικός δανεισμός στα 4,9 δισ. ευρώ - 4,05 δισ. ευρώ και 2,95 δισ. ευρώ αντίστοιχα.Ταμειακά διαθέσιμα στα 0,68 δισ. ευρώ - 1,16 δισ. ευρώ και 1,45 δισ. ευρώ αντίστοιχα.

Δείκτης δανειακής μόχλευσης στο 3 (2011). Μετά στο 1,8 (2012) και τώρα στο 0,78. Βέβαια και η κφση του έχει εκτοξευτεί στα 6 δισ. ευρώ για να δίνει τώρα σχέση p/bv στο 3,1.

OΛΠ: Μην περιμένετε τέτοια νούμερα, αργούν πολύ ακόμη. Ενθαρρυντικό το γεγονός της σταθεροποίησης που δείχνει αυτή την φορά και της συσσώρευσης σε επίπεδα τιμών πολύ κοντά στα 20,00 ευρώ. Τα οποία δείχνει ικανός - αυτή την φορά - να τα αφήσει πίσω του.

ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Και να γίνει το... θαύμα που λέτε, εμείς δεν θα το πιστεύουμε. Μας έχει κουράσει όλη αυτή η ιστορία. Ίσως να ήταν και μέρος του σχεδίου τους μία τέτοια κίνηση... Πράξατε κατά βούληση. (Προσωπικά... και στην αμκ και στην ενισχυση θέσης)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σωστά πράξατε, ας βγάλουν και οι επόμενοι. Πάντως το ότι πουλάνε οι μεγαλομέτοχοι, δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα καταποντισθεί και η μετοχή.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης