Τελευταία Νέα

ΜΑΙΛΛΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΚΤΕΡΝΑ - ΕΛΠΕ και ΚΥΡΜ

tags :
ΜΑΙΛΛΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΚΤΕΡΝΑ - ΕΛΠΕ και ΚΥΡΜ
ΜΑΙΛΛΗΣ: Για όνομα του... ταμπλό. Χάθηκαν οι μετοχές σε αυτό;; Το dilution των μετοχών δεν το σκέφτεσθε;;

ΑΤΤΙΚΗΣ: Δεν μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε στο αν πρέπει να πάρετε κι άλλες, προκειμένου να μειώσετε τον μέσο όρο κτήσης σας... Η μετοχή πάντως έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας... Ακριβώς όπως τα λέτε. ''Όργιο παραπληροφόρησης'' και σχεδόν εξαύλωση της κφσης της. Σε νέο ιστορικό χαμηλό χθες...

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Εάν οι εκτιμήσεις - προβλέψεις για την κερδοφορία της αποδειχθούν σωστές, τότε πρόκειται περί ελκυστικής περίπτωσης παρά τον 8πλασιασμό της τιμής της από τα προ διετίας ιστορικά χαμηλά της.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ(Ι): Όμως όλες οι πρόσφατες εκτιμήσεις έπεσαν έξω πανηγυρικά. Καλύτερα επομένως να δούμε το πρώτο τρίμηνο, ίσως από εκεί βγουν κάποια πρώτα συμπεράσματα.

ΕΛΠΕ: Καλά όσα μας λέτε, αλλά δεν ήταν αποτελέσματα αυτά που δημοσίευσαν... Καλύτερα να περιμένουμε, μέχρις ότου φανεί κάποιο φως, έστω στο... βάθος.

ΚΥΡΜ: Με σκορ 3-14 και από τα 2,55 στα 2,22 ευρώ δηλ. 13% χαμηλότερα και στην κφση των 54,33 εκατ. ευρώ. Ο πολλαπλασιαστής κερδών έχει υποχωρήσει κάτω του 5(!!)... Αρκετοί κωδικοί βγάζουν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και (ξε)πουλάνε... Φθηνή η μτχ του...


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης