Τελευταία Νέα

Αlpha - Piraeus Bank- Eurobank - ΓΕΚΤΕΡΝΑ - ΙΝΛΟΤ - ΣΩΛΚ - ΦΡΙΓΟ

tags :
Αlpha - Piraeus Bank- Eurobank - ΓΕΚΤΕΡΝΑ - ΙΝΛΟΤ - ΣΩΛΚ - ΦΡΙΓΟ

ΑΛΦΑ: Τώρα που την... ''κλαίνε'' την μετοχή, δίνεται η ευκαιρία... Πρόσφατα η JP Morgan αύξησε την τιμή-στόχο για την μετοχή της στα 0,95 ευρώ, από 0,84 πριν.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αυτοί που έβαλαν ένα ''κάρο λεφτά'' δεν τα έχουν για πέταμα... Και η διόρθωση ξαναδίνει ευκαιρίες. Στα 2,1000 ευρώ στις αρχές Μαρτίου, στα 1,6800 τώρα. Καλοδεχούμενη και μία περαιτέρω πτώση, για να ενισχύσει το ''upside potential'' της μετοχής...

ΓΕΚΤΕΡΝΑ - απάντηση: Αν μπορούσαμε να πιστέψουμε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα νούμερα που διαβάζουμε αναφορικά με τα κέρδη της για την τρέχουσα χρήση, τότε ναι... είναι μία ελκυστική ευκαιρία. Μπορούμε όμως να τους εμπιστευτούμε; Ιδού το ερώτημα.

ΕΥΡΩΒ: Τον πάτο μίας μετοχής ή και το ανώτατό της δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει με ακρίβεια, αλλά ούτε καν κατά προσέγγιση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η δική της όμως είναι πλέον μία από αυτές, αφού το downside στη τιμή της είναι και θεωρείται πολύ μικρής εμβέλειας συγκριτικά με τις προοπτικές ανόδου της.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Κάτω από τα 2,00 ευρώ και μάλλον υπερπουλημένη, τόσο που να περιμένει κανείς μία αντίδραση έστω τεχνικής μορφής. Με (4) μείον στις (5) συνεδριάσεις που προηγήθηκαν και από τα 2,1800 ευρώ στα 1,9700 κυρίως λόγω του -4,4% της Παρασκευής. Με συναλλαγές 225.000 τμχ ενώ στο κλείσιμο ζητούσαν 100.000 κομμάτια.

ΣΩΛ/ΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Η επικείμενη απόσυρση της μετοχής από τον FTSE25 κατέστησε ιδιαίτερα επιφυλακτικούς τους επενδυτές που αποφεύγουν μαζικές τοποθετήσεις και περιορίζονται σε σταδιακές λογικές αγορές. Με σκορ 2-10 και από τα 1,9600 τριάντα σεντς χαμηλότερα.... ''Keep falling'' σιγοψιθυρίζουν οι φίλοι της!

ΦΡΙΓΟ: ''Σκληρά ναρκωτικά'' θα μπορούσε κανείς να ισχυρισθεί σε ελεύθερη μετάφραση για την μετοχή της. Αυτοί που την κινούν, δεν ενδιαφέρονται για θεμελιώδη και λοιπές... αστειότητες.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης