Τελευταία Νέα
Στη Ροή των Τερματικών του Χ.Α.

Λίγο πριν τις 4μμ στα τερματικά του Χ.Α. και όχι μόνον...

tags :
Λίγο πριν τις 4μμ στα τερματικά του Χ.Α. και όχι μόνον...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ τροπή λίγο μετά την λήξη των Παραγώγων, με τον FTSE να ενισχύεται 1,3% στις 1720,4 μονάδες και τον ΔΤΡ στο +2,9% στις 741 μονάδες. Στο +1,26% και στις 644,14 μονάδες ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥ…

ΑΝΟΔΙΚΕΣ – ΠΤΩΤΙΚΕΣ 61-34 και σταθερές 26… Αξία συναλλαγών 23  εκατ. ευρώ, με τα πακέτα στα 1,74 εκατ. ευρώ.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ +5%, ΜΠΕΛΑ 3,2% ΕΤΕ 3%, ΕΥΡΩΒ 2,5% ΑΛΦΑ 2,5% και οι ΙΝΛΟΤ, ΦΡΛΚ (τζίρος 2 εκατ. ευρώ) ΚΑΡΑΤΖΗ, ΟΛΥΜΠ..

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ο ΤΖΙΡΟΣ στην Λήξη των Παραγώγων, καμμία αλλαγή στους δείκτες συγκριτικά με την εικόνα τους πριν… Μετά άρχισε να κτίζεται μία άνοδος προς τις 645 μονάδες…

ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκεί να υπάρχουν υπόβαθρα και σεβασμός: Υπερκάλυψη (όπως περιμέναμε) στο ομολογιακό του ΟΠΑΠ στα 300 εκατ. έναντι στόχου 200 εκατ. με επιτόκιο 3,4%… Ανοίγει ο δρόμος και για τις άλλες μεγάλες δυναμικές εγχώριες επιχειρήσεις…

QUEST-απάντηση: Μην βιάζεσθε… άλλωστε όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Ασχέτως αν στη δική της περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο… Για την ΔΕΥΤΕΡΑ πάντως (20/3) θα σας έχουμε κάτι που θα…πέσουν τα τσιμέντα, όπως έλεγε ο Αλέφαντος… Μόνο που εδώ θα γίνει αναφορά στην πραγματικότητα και όχι σε… λόγια απλού εντυπωσιασμού.

ΕΤΕ ΒΑΝΚ: Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, στις 17:30, ώρα Ελλάδας, θα ανακοινώσει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2016 για την Τράπεζα και τον Όμιλο. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη στις 18:15, την ίδια ημέρα, για την παρουσίαση και συζήτηση των αποτελεσμάτων.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη εκφράζει ο δ/νων σύμβουλος της Attica Bank, κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, απαντώντας σε δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εισαγγελική παραγγελία για άσκηση και σε βάρος του ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία έναντι της Αγροτικής Ασφαλιστικής.

  • Ο κ. Πανταλάκης δηλώνει βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα τον δικαιώσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank και πρώην πρόεδρος της Αγροτικής Ασφαλιστικής, τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται η στάση πληρωμών που έχει κηρύξει το ελληνικό δημόσιο. Την στιγμή που τα χρέη του δημοσίου προς τρίτους ανέρχονται στο ποσό των 4,8 δισ. ευρώ (τα φανερά χρέη) πλήρωσε μόλις 78 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας, κατά το πρώτο δίμηνο του έτους.

Ειδικότερα και όπως προκύπτει από τα στοιχεία τη ΤτΕ, την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2017 το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 1,592 δισ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 429 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 7,563 δισ. ευρώ, από 7,585 δισ. ευρώ πέρυσι.

Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 78 εκατ. ευρώ που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαμορφώθηκαν σε 7,701 εκατ. ευρώ, από 7,779 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016. Προκόπης Χατζηνικολάου

TERNA ENERG: Από την 24η Μαρτίου 2017 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία των 0,30 ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,05 ευρώ ανά μετοχή.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Τα πήραν τα 39 χιλ. τμχ προσφοράς στην ΛΥΚΟΣ, αλλά τους έβγαλαν τώρα κι άλλα 12 χιλ. τμχ στα 0,5900 ευρώ πάντα, κρατάει όλα τα κέρδη της η ΑΣΚΟ, καταποντισμός στην ΣΕΝΤΡ στο -7,5% στα…0,0980 ευρώ με 8 χιλ. τμχ αξίας… 800 ευρώ, αθόρυβα ανεβαίνει ο ΛΟΥΛΗΣ (6η θετική στις τελευταίες επτα κι από τα 1,4700 στα 1,6100 τχ και με συμπαθητικές για την τερματική δυναμική του συναλλαγές), μαιμουδένιες οι μεγάλες αποδόσεις -όπως πάντα – της ημέρας στο ταμπλό (ελάχιστες πάντως σήμερα…)

ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ σήμερα οι αναλυτές ενός οίκου και μας συνιστούν… ΕΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΟΤΕ (με καταλύτη την Αξιολόγηση…) – Λες και δεν τα ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι… Καμμία έμπνευση, καμμία εις βάθος… εξερεύνηση, τα ίδια και τα ίδια, οι ίδιες και οι ίδιες μτχ, ουφ πια, έλεος…

Σε τεχνικό επίπεδο, με απώλειες θα ολοκληρωθεί και αυτή η εβδομάδα, εκτός απροόπτου, για τον γενικό δείκτη ο οποίος συνεχίζει να παραμένει κάτω από τους κινητούς μέσους όρους των πέντε και δέκα ημερών στο εβδομαδιαίο γράφημα, διατηρώντας όμως το σήμα αγοράς, με την στήριξη να βρίσκεται στις 561 μονάδες (Θ.ΣΕΜ)



Ημέρα λήξης Παραγωγών σειράς Μαρτίου2017 #ASE #ADEx #Xrhnatisthrio #GRMarket
 

…………..

ME TIMEΣ 16/3/2017



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης