Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Συνέδριο για το περιβάλλον οργανώνει η Marfin Popular bank

Συνέδριο για το περιβάλλον οργανώνει η Marfin Popular bank

Οι επιπτώσεις στην οικονομία και τις αγορές από την αλλαγή κλίματος είναι το αντικείμενο ειδικού συνεδρίου  που οργανώνει η Marfin Popular Bank και η θυγατρική της στην Ελλάδα, Marfin Egnatia Bank.

Η ημερίδα με θέμα «Περιβάλλον, Αλλαγή Κλίματος & Αγορές Εμπορευμάτων»  θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στις 2 Δεκεμβρίου 2009.
 
Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και στις διακυμάνσεις που επιφέρουν οι κλιματικές αλλαγές στις επενδύσεις, στις επιχειρήσεις, στις Κεφαλαιαγορές και γενικότερα στο σύνολο της οικονομίας.

Κεντρικός ομιλητής στο γεύμα που θα ακολουθήσει μετά τις πρωινές παρουσιάσεις θα είναι ο κ.Jeremy Rifkin, διεθνούς φήμης  διανοητής και αναγνωρισμένος σύγχρονος συγγραφέας. Ο κ Rifkin είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών Τάσεων (Foundation on Economic Trends) και σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα οικονομίας, κλιματικής αλλαγής και ενέργειας.

Η ομιλία του κ Rifkin με θέμα «Τρίτη Βιομηχανική Επανάσταση: επενδύοντας για ένα βιώσιμο μέλλον», θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του γεύματος (ώρα 13:30, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κυρίες Μουρίκη Όλγα και Κοντογιάννη Γεωργία, στα τηλέφωνα 210 – 8170878 και 210 – 8170295 αντίστοιχα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης