Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ελληνική Τράπεζα: Χορηγία σε εκδήλωση του Γενικού Προξενείου Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Ελληνική Τράπεζα: Χορηγία σε εκδήλωση του Γενικού Προξενείου Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ θα είναι χορηγός στις εκδηλώσεις που διοργανώνει στη Βόρεια Ελλάδα το Γενικό Προξενείο Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, στις 16 με 24 Οκτωβρίου 2010, στο πλαίσιο της επετείου των 50 χρόνων από την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας και με βάση τους αλληλέγγυους δεσμούς των λαών της Κύπρου και της Ελλάδας. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, τις Οργανώσεις Κυπρίων και Συλλόγων Φοιτητών της Β. Ελλάδας, τους Συνδέσμους Εθελοντών Αιμοδοτών, καθώς και τα Γενικά Νοσοκομεία, τους Δήμους και τις Νομαρχίες της Μακεδονίας και Θράκης. Σύνθημα των εκδηλώσεων είναι «Δωρεά Ζωής – Προσφορά Αγάπης».
Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, στις 19 Οκτωβρίου 2010, 09:30 – 12:30 π.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους και θα περιλαμβάνει εθελοντική αιμοδοσία στην κινητή μονάδα του ΑΧΕΠΑ και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ιστορική Αναδρομή για την Κύπρο». Οι υπόλοιπες μέρες περιλαμβάνουν εθελοντική αιμοδοσία σε διάφορους νομούς της Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με τις τοπικές Κυπριακές Οργανώσεις, τα Γενικά Νοσοκομεία και τους Συνδέσμους
Εθελοντών Αιμοδοτών.
Τα χρήματα της χορηγίας θα διατεθούν εξολοκλήρου για ιδρύματα για παιδιά, τα οποία εδρεύουν στην περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει την Κοινωνία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον και λειτουργεί ως αρωγός σε ενέργειες που προάγουν και αναβαθμίζουν το πολιτιστικό στοιχείο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης