Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Η Κύπρος να ετοιμάζεται να πληρώσει 800 εκατ με 1 δισεκ. σε Βγενόπουλο και μετόχους γιατί θα χάσει το διαιτητικό δικαστήριο - Οι πολιτικοί της Κύπρου παρ΄ ότι αναζήτησαν τις παρανομίες των τραπεζιτών κατέληξαν σε αδιέξοδο και το έριξαν στα bonus

  Η Κύπρος να ετοιμάζεται να πληρώσει 800 εκατ με 1 δισεκ. σε Βγενόπουλο και μετόχους γιατί θα χάσει το διαιτητικό δικαστήριο -  Οι πολιτικοί της Κύπρου παρ΄ ότι αναζήτησαν τις παρανομίες των τραπεζιτών κατέληξαν σε αδιέξοδο και το έριξαν στα bonus
Το πολιτικό σύστημα της Κύπρου μαζί με την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου παρ΄ ότι αναζήτησαν διεξοδικά 2 χρόνια ευθύνες, απάτες, ατασθαλίες, παρανομίες, ύποπτες συναλλαγές, κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Στην κυριολεξία έκαναν κατά το λαϊκώς λεγόμενο  φύλλο και φτερό κάθε συναλλαγή που έφερε υπογραφή Βγενόπουλου ή Ηλιάδη ή και των υπολοίπων τραπεζικών στελεχών.
Το πρόβλημα των αυτογελοιοποιούμενων κυπρίων πολιτικών είναι ότι αντί να αναγνωρίσουν την ανεύθυνη στάση τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να καταδείξουν τις αιτίες του αδιεξόδου και της χρεοκοπίας της Κύπρου επιδίδονται σε ένα αγώνα λάσπης κατά των τραπεζιτών.
Μετά το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκαν αρχίζουν να συκοφαντούν εκ νέου τους ελλαδίτες και μη τραπεζικούς εκ του ασφαλούς.
Στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Α. Βγενόπουλος της MIG το οποίο αν και συκοφάντησαν….παραδόξως δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο να του προσάψουν.
Απόδειξη αυτού είναι ότι ενώ διερεύνησαν τα πάντα καταφεύγουν σε λαϊκίστικες μεθόδους και πρακτικές για το θεαθήναι.
Για να κοροϊδέψουν τους κύπριους πολίτες που υποφέρουν γιατί το πολιτικό σύστημα της Κύπρου είναι ανίκανο και άχρηστο.
Ορισμένοι πολιτικοί χρησιμοποιώντας ανεκδιήγητα επιχειρήματα όπως ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Τάκης Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι «μεγάλο μέρος του κακού που μας βρήκε είναι γιατί ένας άνθρωπος από την Ελλάδα, κατάφερε να εξαγοράσει μερικές δεκάδες Κυπρίους με ελαστική συνείδηση, αφού οι εξαγορασθέντες υιοθετούσαν κάθε απόφαση».
Το ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί που εξαγοράσθηκαν και αφού γνωρίζει ότι υπάρχουν κύπριοι που εξαγοράσθηκαν γιατί η δικαιοσύνη δεν τους καλεί σε απολογία;
Οι θεατρινισμοί συνεχίζονται.
O βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης ισχυρίστηκε ότι «ο Βγενόπουλος αποτελεί κατάρα και πανούκλα για την κυπριακή οικονομία, επισημαίνοντας πως εάν επιθυμεί να παρευρεθεί στην κοινοβουλευτική επιτροπή θεσμών, να το πράξει ως εγκαλούμενος».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις καθίσταται κατανοητό γιατί η Κύπρος βρέθηκε σε αυτό το οικονομικό χάλι.
Έτσι λοιπόν μετά από έλεγχο μέχρι και της τελευταίας πρότασης σε οποιοδήποτε έγγραφο έφερε την υπογραφή Βγενόπουλου ή άλλων στελεχών, μετά από τον έλεγχο ακόμη και προσωπικών λογαριασμών…μέρος του πολιτικού συστήματος της Κύπρου απέδειξε ότι πολύ εύκολα μπορεί να γελοιοποιηθεί.
Ζητούν να επιστραφούν τα bonus.
Όμως στην Κύπρο οι κύπριοι πολιτικοί εξαπατούν τους πολίτες.
Τους εξαπατούν με ψέματα γιατί δεν έχουν αποκαλύψει τι πρόκειται να συμβεί.
Δεν έχουν ενημερώσει την κυπριακή κοινωνία ότι η Κύπρος θα χάσει το διαιτητικό δικαστήριο και θα κληθεί να πληρώσει 800 εκατ με 1 δισεκ. ευρώ στον Βγενόπουλο αλλά και σε άλλους μετόχους;
Ορισμένοι Κύπριοι πολιτικοί απλά εξαπατούν τους πολίτες της Κύπρου.
Όσον αφορά τον Κεντρικό Τραπεζίτη η διαμάχη του με την κυβέρνηση αποδεικνύει πολλά.
Δυστυχώς η Κύπρος έχει καταντήσει μικρή χώρα γιατί έχει πολύ μικρούς πολιτικούς σχεδόν νάνους στο ανάστημα και στην νοημοσύνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης