Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θέση στην κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ παίρνει η Παπακώστα (ΝΔ), παρούσα στον προπηλακισμό της Αλ Σάλεχ – «Ο Αθανασίου υλοποίησε τον εκτσογλανισμό»

Θέση στην κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ παίρνει η Παπακώστα (ΝΔ), παρούσα στον προπηλακισμό της Αλ Σάλεχ – «Ο Αθανασίου υλοποίησε τον εκτσογλανισμό»
Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε θλιβερό το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν επιβληθεί κυρώσεις στον Ν. Αθανασίου από το κόμμα του
Θέση στην έντονη αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ παίρνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία ήταν παρούσα στον φραστικό προπηλακισμό της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Αθανασίου.
"Είναι θλιβερό να προπηλακίζεσαι με ύβρεις από 'συνάδελφό' σου, όταν τον αποτρέπεις από το να επιτίθεται σε πολιτικό του αντίπαλο, ανοίκεια. Θλιβερότερο όμως είναι το γεγονός, ότι ακόμα δεν του έχουν επιβληθεί κυρώσεις από το κόμμα του Ακόμα και όσοι υποδεχτήκαμε με σκεπτικισμό τον εκτσογλανισμό, ξανασκεφτόμαστε, ότι δυστυχώς επιβεβαιώνεται. Το χειρότερο είναι, ότι εφημερίδα, επίσημο όργανο του κόμματος του βουλευτή που υλοποίησε τον εκτσογλανισμό, τον στηρίζει", έγραψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Twitter.

Tο χρονικό
Στα ύψη βρίσκεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλει φραστικό προπηλακισμό κατά του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Αφροδίτης Αλ Σαλέχ από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου.
Το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε μετά τη συμμετοχή των δύο προσώπων σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Star.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ "ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις, προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης. Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού".
Το ΠΑΣΟΚ, παράλληλα, καταφέρεται εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι "ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την συμπεριφορά του, δυστυχώς, εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του".
"Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά. Όσο δε για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχει ο Πρόεδρος της Βουλής" καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης