Τελευταία Νέα
Πολιτική

O. Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Χρονιά ευθύνης το 2014 για τον τουρισμό

O. Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - Χρονιά ευθύνης το 2014 για τον τουρισμό
Στα 18 εκατ. θα φθάσουν οι αφίξεις τουριστών τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρεάδη
Ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για τον τουρισμό το 2014, σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο τον σχεδιασμό της νέας τουριστικής περιόδου.
Στη σύσκεψη, πέραν της κ. Κεφαλογιάννη, συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, ο υπουργός Πολιτισμού, Π. Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, καθώς και εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ.
Η κ. Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε το 2014 χρονιά ευθύνης για τον τουρισμό και συμπλήρωσε «το ζητάμε απ' όλους, να σεβόμαστε τους νόμους, να καταπολεμήσουμε την αδήλωτη εργασία».
Από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι οι 30 πιο σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι ο τουρισμός βοήθησε στη σταθεροποίηση της ανεργίας και πρόσθεσε ότι το 2014 θα βοηθήσει στην αποκλιμάκωσή της.
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρεάδης, σημείωσε ότι με τις πιο μετριοπαθείς προβλέψεις, τη νέα χρονιά οι αφίξεις τουριστών θα φθάσουν τα 18 εκατομμύρια, υπό την προϋπόθεση της πολιτικής σταθερότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης