Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Για «εργασιακό μεσαίωνα» κάνει λόγο η Νεολαία ΠΑΣΟΚ σχετιά με την πρόταση του ΚΕΠΕ για κατάργηση του βασικού μισθού

Για «εργασιακό μεσαίωνα» κάνει λόγο η Νεολαία ΠΑΣΟΚ σχετιά με την πρόταση του ΚΕΠΕ για κατάργηση του βασικού μισθού
H νεολαία του ΠΑΣΟΚ καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει την πρόταση του ΚΕΠΕ, που εξυπηρετεί όπως λέει "συγκεκριμένα συμφέροντα"
Για «εργασιακό μεσαίωνα» κάνει λόγο η Νεολαία ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας την αντίδρασή της  στην πρόταση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) για κατάργηση του βασικού μισθού σε συγκεκριμένες κατηγορίες νέων ανέργων ως κίνητρο για τις επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε  προσλήψεις.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ αντιδρά, καθώς όπως λέει η πρόταση αυτή γίνεται την  ώρα που τα νεανικά όνειρα είναι χαμένα στο λαβύρινθο της κρίσης και οι άνθρωποι στην ακμή της δημιουργικότητας τους, είναι εγκλωβισμένοι στο περιθώριο λόγω της ανεργίας.
Επίσης κάνει λόγο για διαστρέβλωση της έννοιας ανάπτυξη,  αποκαλώντας την πρόταση για  άμισθη απασχόληση νέων με στόχο τη μείωση της ανεργίας «εργασιακό μεσαίωνα».
«Ζητούμε από τα κόμματα της Συγκυβέρνησης να απορρίψουν την κατάπτυστη πρόταση του ΚΕΠΕ , που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα» συνεχίζει και επιπλέον ζητεί από το  ΚΕΠΕ «να πατήσει τα πόδια του στη γη και να μην συμπεριφέρεται ως νεοφιλελεύθερο think tank».
«Οι Νέοι Άνθρωποι δεν είναι αριθμοί στα τεφτέρια των υπαλλήλων της τρόικα. Οι Νέοι Άνθρωποι είναι το μέλλον της χώρας και καλό είναι να το αντιληφθούν έστω και την ύστατη στιγμή γραφειοκρατικοί μηχανισμοί και πολιτικά κόμματα» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης