Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΓΣΕΕ - Έκπληξη και οργή από τις δηλώσεις Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ) "περί ευφάνταστης συμφωνίας για μείωση μισθών"

ΓΣΕΕ - Έκπληξη και οργή από τις δηλώσεις Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ)
"Πυρά" κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΓΣΕΕ με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή Πάνου Σκουρλέτη
Την έκπληξη και την οργή της εκφράζει η ΓΣΕΕ για τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη σε τηλεοπτική εκπομπή "περί ευφάνταστης συμφωνίας ΓΣΕΕ - εργοδοτών για περαιτέρω μείωση του μισθού των νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας".
Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση η ΓΣΕΕ τονίζει: «θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσα ψευδώς και ανακριβώς ισχυρίστηκε ο κύριος Πάνος Σκουρλέτης είναι λόγω άγνοιας και όχι λόγω ανακριβούς ενημέρωσης της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ».
«Καλό θα ήταν να γνωρίζουν εκεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η ΓΣΕΕ όχι μόνο δεν έχει συμφωνήσει  ΠΟΤΕ σε μειώσεις μισθών, αλλά εν μέσω μνημονίων υπέγραψε το 2010 Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην οποία προβλεπόταν αύξηση. Αυτή η σύμβαση καταργήθηκε με νομοθετική παρέμβαση, πριν καν λήξει, κατ΄ επιταγή των δανειστών’ προσθέτει ακόμη η ΓΣΕΕ και καταλήγει :
«Σε κάθε περίπτωση παραπέμπουμε τον κ. Σκουρλέτη στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΕ συναδέλφου Γιάννη Παναγόπουλου, σχετικά με τις ανόητες και αντιεπιστημονικές θέσεις στελεχών του ΚΕΠΕ».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης