Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) – Στόχος η προβολή της Κεφαλονιάς ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού

Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) – Στόχος η προβολή της Κεφαλονιάς ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού
Μια σειρά από δράσεις με αυτόν τον στόχο παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού
Η ανάπτυξη ειδικών πολιτικών επικοινωνίας για την στήριξη της εικόνας της Κεφαλονιάς, η αξιοποίηση του Ίντερνετ, καθώς και η προβολή του νησιού σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού περιλαμβάνονται στις δράσεις που παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε σύσκεψη στο δημαρχείο Αργοστολίου για την στήριξη του σεισμόπληκτου νησιού.
Άλλες δράσεις που θα αναπτυχθούν για τον σκοπό αυτό είναι η πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την Κεφαλονιά από τα γραφεία εξωτερικού και η επαφή με αυτά για την ενημέρωση δημοσιογράφων και τουριστικών παραγόντων σχετικά με την πραγματική εικόνα του νησιού.
«Η Κεφαλονιά είναι ένας παγκόσμιος, δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Η οικονομική ζωή του νησιού εξαρτάται άμεσα από τον τουρισμό. Για αυτό και κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαφυλάξουμε το κύρος και την εικόνα του νησιού» δήλωσε η υπουργός.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γγ του υπουργείου Τουρισμού, Αν. Λιάσκος, ο γγ του ΕΟΤ, Π. Λειβαδάς, ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, Β. Κεκάτος, ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς, Σπ. Γαλιατσάτος και τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης