Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η κοινοπραξία J&P - Μεσόγειος - ΑΑΓΗΣ, ανάδοχος του έργου διαχείρισης απορριμμάτων Δυτ. Ελλάδας

Η κοινοπραξία J&P - Μεσόγειος - ΑΑΓΗΣ, ανάδοχος του έργου διαχείρισης απορριμμάτων Δυτ. Ελλάδας
Πρόκειται για το τέταρτο έργο Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ύστερα από εκείνα στις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δ. Μακεδονίας και Κ. Μακεδονίας
Η κοινοπραξία των εταιρειών J&P - Μεσόγειος - ΑΑΓΗΣ αναδείχθηκε ανάδοχος για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη μέθοδο της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), που θα πραγματοποιηθεί στην Ηλεία.
Πρόκειται για το τέταρτο έργο ΣΔΙΤ ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων μετά και την ανάδειξη αναδόχου στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες).
Ο διαγωνισμός, όπως και όλοι οι διαγωνισμοί ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων, ήταν ανοιχτός αναφορικά με την επιλογή της τεχνολογίας.
Ως μέθοδος διαχείρισης θα εφαρμοστεί η μηχανική ανακύκλωση και κομποστοποίηση, ενώ διασφαλίζεται η απόλυτη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές και τους περιβαλλοντικούς στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αναθέτουσα αρχή είναι ο Δήμος Ήλιδας, ενώ για τη χρηματοδότηση θα αξιοποιηθούν κοινοτικοί πόροι κατά 60% (ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας) και ιδιωτικοί πόροι, ενώ δύναται να χρηματοδοτηθεί και από το ταμείο Jessica.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης