Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεργασία Δράσης - Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος

Συνεργασία Δράσης - Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος
Το ΕΦΕΚ φέρει το πολιτικό αίτημα για την ομοσπονδιοποίηση των χωρών-κρατών της Ευρώπης, λειτουργεί σε 18 χώρες της Ε.Ε και ενώνει πλέον τις εν Ελλάδι δυνάμεις του, με τη Δράση
Tη συνεργασία τους ανακοίνωσαν η Δράση και το Ευρωπαϊκό Φεντεραλιστικό Κόμμα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο free thinking zone.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, Το ΕΦΕΚ φέρει το πολιτικό αίτημα για την ομοσπονδιοποίηση των χωρών-κρατών της Ευρώπης, λειτουργεί σε 18 χώρες της Ε.Ε και ενώνει πλέον τις εν Ελλάδι δυνάμεις του, με τη Δράση, προσχωρώντας στο κόμμα ως συνεργαζόμενη τάση.
"Η Δράση καλωσορίζει το Ευρωπαϊκό Φεντεραλιστικό Κόμμα στις τάξεις της, εγκαινιάζοντας την πρόβλεψη του καταστατικού της για  συνεργασία με οργανωμένες τάσεις, ομάδες και κινήσεις. Η προσπάθεια για περισσότερη, αλλά διαφορετική από τη σημερινή Ευρώπη αποτελεί συστατικό στοιχείο της Δράσης και, με την έννοια αυτή, η οργανωμένη συμμετοχή των Ευρωπαίων Φεντεραλιστών στις τάξεις μας είναι μία θετική και σημαντική για μας εξέλιξη." δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης.
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος, Χαράλαμπος Σταμέλλος, δήλωσε από την πλευρά του:
"Θέλουμε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη και με χαρά συναντήσαμε στη Δράση ανθρώπους που συμμερίζονται το όραμά μας. Για να ενώσουμε την Ευρώπη άλλωστε, πρέπει πρώτα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας."

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης