Τελευταία Νέα
Οικονομία

Η παροχή διευκολύνσεων στην έκδοση βίζας, στο επίκεντρο της συνάντησης πρέσβεων αραβικών κρατών με την Ο. Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού)

Η παροχή διευκολύνσεων στην έκδοση βίζας, στο επίκεντρο της συνάντησης πρέσβεων αραβικών κρατών με την Ο. Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού)
Συζητήθηκε ακόμη η δυνατόητα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Αθήνας με τα αραβικά κράτη
Ζητήματα σχετικά με τις θεωρήσεις εισόδου (visa) στην Ελλάδα από τις αραβικές χώρες τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη,  με τους πρέσβεις των αραβικών κρατών, στην κατοικία του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα, Rayed Krimly.
Από την πλευρά της η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την παροχή διευκολύνσεων στην έκδοση visa όσον αφορά τους «επισκέπτες καλής πίστης» και κάλεσε τους Άραβες να επισκεφτούν την Ελλάδα.
Παράλληλα, τέθηκαν θέματα όπως η δυνατότητα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Αθήνας με τα αραβικά κράτη, γεγονός που θα είχε θετική επίδραση στην τόνωση των τουριστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και των αραβικών κρατών, καθώς και το ενδεχόμενο συνάντησης στην Αθήνα, των υπουργών τουρισμού της Ε.Ε. και των αραβικών κρατών, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.
Ο πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας Rayed Krimly έκανε ειδική αναφορά στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του αραβικού κόσμου και της Ελλάδας και ευχαρίστησε την υπουργό για την επίσκεψή της στη Σαουδική Αραβία.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης