Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Με επικοινωνιακά τρικ η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Με επικοινωνιακά τρικ η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κατεβαίνει στην πολιτική σκηνή και να κριθεί από την πορεία του. Από εκεί και πέρα, το αν αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί «ποτάμι», «ρυάκι» ή «αυλάκι», θα το δείξουν οι πολίτες, σχολίασε σχετικά με τη νέα πολιτική κίνηση Θεοδωράκη
Επικοινωνιακά τρικ καταλογίζει στην κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, καθώς όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον σταθμό Alpha 9.89 «η κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι στις κάλπες που θα στηθούν, οι πολίτες θα δώσουν ψήφο διαμαρτυρίας και αγανάκτησης, αλλά και ένα αίτημα αλλαγής».
Κληθείς να σχολιάσει τη νέα πολιτική κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκης, ανέφερε ότι «μία μέρα μετά το "ναυάγιο" της Ελιάς και την κρίση στους "58", ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος είχε προταθεί από τον Νίκο Μπίστη ως επικεφαλής των "58", ανακοίνωσε το "Ποτάμι"».
Πρόσθεσε δε, ότι «εκεί δηλαδή που "έφαγε ο δάκος την Ελιά, ξεπηδάει ένα Ποτάμι". Ασφαλώς, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κατεβαίνει στην πολιτική σκηνή και να κριθεί από την πορεία του. Από εκεί και πέρα, το αν αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί "ποτάμι", "ρυάκι" ή "αυλάκι", θα το δείξουν οι πολίτες».
Μάλιστα, όπως επισήμανε, το επόμενο χρονικό διάστημα «θα φανεί από πού πηγάζει αυτό το "Ποτάμι" και προς τα πού κατευθύνεται. Σε κάθε περίπτωση, η εξαγγελία της συγκεκριμένης πολιτικής κίνησης θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο τους κκ Βενιζέλο και Κουβέλη, διότι στο δικό τους χώρο κλωθογυρίζει».
Όσον αφορά το αν κινδυνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κίνηση αυτή, σημείωσε «δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο ανησυχίας. Απλώς, εξετάζοντας κανείς το στίγμα, τη στιγμή και τους υποστηρικτές, βγαίνει σαφής εικόνα για το "χρώμα" και τα κίνητρα αυτής της προσπάθειας».
Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, έκανε λόγο για εγκληματική για το δημόσιο συμφέρον εξέλιξη και συμπλήρωσε ότι «ο πλήρης αφελληνισμός του λιμανιού του Πειραιά δεν υπάρχει ούτε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, που έλεγε άλλα προεκλογικά, ούτε στο πρόγραμμα της ΝΔ, που επίσης έλεγε άλλα. Είναι πολύ πιθανόν ότι η κατάσταση αυτή θα επηρεάσει πολύ και τη μάχη για τη δημαρχία του Πειραιά και θα έπρεπε ο νυν δήμαρχος, να πάρει μια σαφή θέση για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού: ναι ή όχι;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης