Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Δεν πρέπει να αποσυνδέονται από το μνημόνιο τα θέματα αυτοδιοίκησης - «Λίγος» ο Καμίνης

Γ. Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) - Δεν πρέπει να αποσυνδέονται από το μνημόνιο τα θέματα αυτοδιοίκησης - «Λίγος» ο Καμίνης
Εκτίμησε ότι θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο της Αθήνας
Πολιτικός θα είναι ο χαρακτήρας των αυτοδιοικητικών εκλογών εκτιμά ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος τονίζει ότι τα αποτελέσματα των πολιτικών του μνημονίου δεν πρέπει να αποσυνδέονται με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αθήνα.
Σε δηλώσεις του στον σταθμό MEGA, εκτίμησε ότι θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει δυναμική ώστε να αναδειχθεί ακόμη και στην πρώτη θέση.
Παράλληλα, σημείωσε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τον δήμο, η πτώση του μνημονίου θα είναι πιο κοντά, καθώς η Αθήνα έχει ιδιαίτερο συμβολισμό ως πρωτεύουσα της χώρας.
Αναφερόμενος στον νυν δήμαρχο Γ. Καμίνη, τον χαρακτήρισε «λίγο» και πρόσθεσε ότι αποδέχθηκε παθητικά σειρά κυβερνητικών πολιτικών.
Σε ό,τι αφορά τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη σημείωσε ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μόνη που του έκανε αντιπολίτευση και του ασκούσε κριτική, με αποτέλεσμα να συμβάλλει αποφασιστικά ώστε ο κ. Κακλαμάνης να μην είναι ξανά δήμαρχος.
Όσον αφορά τις προτάσεις του επί θεμάτων καθημερινότητας, ο κ. Σακελλαρίδης χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση με τα πεζοδρόμια που είναι κατειλημμένα είτε από οχήματα, είτε από τραπεζοκαθίσματα, ενώ για το θέμα της ασφάλειας επισήμανε ότι «θέλουμε η αστυνομία να είναι στο πλευρό του πολίτη, εκεί που την έχει πραγματικά ανάγκη, δηλαδή σε υποβαθμισμένες περιοχές με οργανωμένη εγκληματικότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης