Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ο Γ. Σπανουδάκης νέος αναπληρωτής γεν. διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο Γ. Σπανουδάκης νέος αναπληρωτής γεν. διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής
Αντικαθιστά την κ. Παρασκευή Κοντοπάνου που αποχωρεί από την εταιρεία
Ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή γενικού διευθυντή στην Εθνική Ασφαλιστική, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σε αντικατάσταση της κ. Παρασκευής Κοντοπάνου, η οποία αποχωρεί από την εταιρεία ύστερα από 37 χρόνια.
Ο κ. Σπανουδάκης, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έμπειρο στέλεχος της αγοράς, έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή Γενικών Ασφαλίσεων στην «EFG Eurolife».
Επίσης έχει διατελέσει στέλεχος στη «Φοίνιξ ΓΑΕ Α.Ε.», στην «Marsh ΕΠΕ» και σε άλλες εταιρείες.
Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Δημόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος Σπύρος Μαυρόγαλος ευχαρίστησαν την κ. Κοντοπάνου για το έργο που προσέφερε, βοηθώντας, σε πολύ ουσιαστικούς τομείς, να επιτευχθούν οι στόχοι της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Η κ. Κοντοπάνου, σημειώνεται, ξεκίνησε την καριέρα της στην Εθνική Ασφαλιστική το 1977 και από το 1999 ανέλαβε θέσεις ευθύνης στην εταιρεία ως διευθύντρια στον Κλάδο Πυρός και Μηχανολογίας, Πυρός και Μεγάλων Πελατών και ως επικεφαλής της Συντονιστικής Διεύθυνσης Γενικών Ασφαλίσεων και Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών.
Από το 2011 ήταν αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της Εθνικής Ασφαλιστικής έχοντας υπ' ευθύνη της τους Κλάδους Πυρός, Αστικής Ευθύνης καθώς και τους Λοιπούς Γενικούς Κλάδους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης